pomoc u treningu |
Post Reply |
Author | |
marinzgr
Cita FAQ Joined: 29 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Studeni 2009 at 23:51 |
Pozdrav ljudi
POceo sam trenirat u teretani ponovo nakon nekog vremena,ali neznam šta da radim.Inace bavim se nogometom i dosta mi je više treniranja koje mi nedonosi previše koristi.Ako zna neko neke korisne vjezbe za eksplozivnost i tako nešto što ce mi koristit molio bi da napiše. Ajmo ljudi znam da nije sve u MASI..hehehe Hvala unaprijed Svima... |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa za eksplozvnost imas izbacaj, cucanj sa skokom, mozes i bez utega radit poskoke u cucnju, skokove u dalj... to ce ti vec pomoci kod eksplozivnosti..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
marinzgr
Post Options
Thanks(0)
|
e kolko sam napravio tih skokova na sveticama da to nisu istine ali opet nekaj mi fali...na 20 m neodskacem od drugih na treningu makar treniram duplo više od svih...na š00 ih vec sve gazim ali treba mi nešto ovak...di mogu nac kak se tocno radi izbacaj i taj cucanj sa skokom??
|
|
marinzgr
Post Options
Thanks(0)
|
ima još šta kaj ce mi koristit u nogometu,nemora bit samo explozivnost...znam da svi profi nogometaši idu u teretanu ali kaj rade tam nemam pojma...
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vecina ih radei bezveze, osim profi nogometaša, problem je što ja teško nauciti ove najbolje vježbe i treba ti trener po mogucnosti... ako te nogomet zanima i misliš uspjeti u njemu, probaj si naci trnera koji te može nauciti olimpijska dizanja!
I radi pliometriju http://www.superknjizara.hr/index.php?content=&page=knji ga&id_knjiga=š6726 možeš si kupiti ovako nešto ili nađi na netu, ima dosta toga |
|
marinzgr
Post Options
Thanks(0)
|
ok hvala puno...znam nešto o tome tipa izbacaj i nabacaj,samo cu pitat nekog trenera da pogleda dal pravilno radim...hvala na pomoci,pokušat cu se usredotocit na pliometriju... poz
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nema na cemu, samo se javi ako te bilo što još zanima
|
|
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja isto igram mali nogomet,i povremeno vjezbam(u prosjeku 2 puta tjedno)
Za nogomet ti je bitna explozivnost,a to si vec gore naveo i spomenuo.Ali uz to ti je bitno cvrstoca u nogama i jacina u ramenima.Radi dosta listove,jer oni su ti dobri za cvrstocu u nogama a i za explozivnost.Radi odrucenje bucicama jer ces sa tom vjezbom biti cvrci u duelu a i rasirit ces se u ramenima. |
|
marinzgr
Post Options
Thanks(0)
|
a poceo sam raditi ova olimpiska dizanja,radim ramena,trbuh i leđa najviše...to je to od teretane kaj mi može poslužiti :) igraš kutiju??
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |