Pomoc Vježbe Za Definiciju |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | ||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Voda.. ako to mozemo smatrati obrokom |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Timimix
Viden/a u gymu Joined: 26 Prosinac 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim nema obroka jel i kruh ima UHa.....hahaha voda to je to xDD
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da kruh ima UHa i to dosta,izbjegavaj ga.ja i sta san na masi ne jeden kruh nego uziman druge izvore UH jer ovi pekari svasta stavljaju unutra da bude svjezije mekanije i sl.mislis da je crni kruh od brasna koji je predviden?ne, stavljaju boje.a pogotovo ti na definiciji.mislim da oko 300-400gr UH dnevno mozes slobodno unit.
davore nemoj ga sprdat nego mu pomozi ako mozes Edited by zmaj |
||
Timimix
Viden/a u gymu Joined: 26 Prosinac 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
300-400 Hvala ti
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a to je otprilike,neznan koliko si visok i tezak reci
|
||
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to ovisi o tvojoj težini i naravno o treningu. a još bi naglasio da nije bitna samo brojka nego i kad unosiš i kakve UH unosiš. Nastoj da unos UH uglavnom bude od složenih (žitarice cijelog zrna, povrce). Jednostavni mogu ali samo iza treninga. Opcenito unos UH smanji od poslijepodne i navecer, odn ovisno o aktivnostima. Kad nema aktivniosti ne smioje bit prevelik unos UH. Također pripazi i na masnoce. Treba ih unosit ali ne pretjerat jer su energetski najbogatije i što uneseš da budu nezasicene (plava riba, bademi... ili neki suplementi) |
||
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
normalno da nece unit UH iz cokolade ili tako nesto
|
||
Timimix
Post Options
Thanks(0)
|
|
dada nisam bas nesto visok niže sam rasti š7š cm a imam blizu 60 kg 59 ja mislim......
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
He he.. pa ti si lagan.. samo ti jedi frende..
|
||
|
||
Timimix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jesam ali za moju visinu je ok :)
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja imam 78 na š73, hoceš reci da sam debel? |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Haha.. Ily je debel.. Ali cekaj, ako si ti debel, sto sam onda ja?? |
||
|
||
Timimix
Post Options
Thanks(0)
|
|
haha nisi debel ali ti si stariji od mene......ja imam š8 za sad mi je u planu bit umjeren s umjerenom masom i definirat se, a kad budem stariji za jedno par godina onda cu se bas do kraja napuhat :)
|
||
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pazi jednu stvar.Ako želiš se ''definirat'' , kako to inace svi zovu, to znaci da moraš izgubiti dio potkožnog masnog tkiva, i to što je više moguce. tokom tog procesa jako je teško dobivati miš, masu, prakticki nemoguce. štoviše teško je uopce i zadržati na istoj razini. Uglavnom budu i neki gubici na miš. masi. to znaci da ako se želiš ''definirati'' da ceš izgubit na težini na racun izgubljene masti i i vjerojatno još na racun mišica. u konacnici ceš pasti nekoliko kila. želiš li biti definiran na 55 kg? nitko na toj kilaži ne bi primjetio tvoju muskulaturu vec samo koliko si mršav, bez obzira na tvoju visinu. moj ti je savjet, sad zaboravi na definiciju. Napakiraj prvo nešto mesa , a onda se definiraj ako bude potrebno. Tako da u konacnici .budeš na sadašnjoj kilaži, ali sa puno manjim udjelom masne mase. a buduci si još vrlo mlad i vjerovatnoimaš dobar metabolizam to ti nece bit problem |
||
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nabij masu do jedno 85.. i onda na defku
|
||
|
||
Timimix
Post Options
Thanks(0)
|
|
dada u jednu ruku sam to i razmišljao da i nastavim sa masom....Jer znam da kad se definiraš padas s kilažom i opet cu bit mršav ako se definiram to je! slažem se.... neki mi kaže da se definiram a neki ne...previše ljudi mi govore savjete svako drukcije.....Neznaš koga slušat :)
|
||
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |