Pomoc |
Post Reply |
Author | |
Krik
Viden/a u gymu Joined: 08 Studeni 2009 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Studeni 2009 at 15:00 |
Pozdrav svima! Visok sam š70cm i težim 60 kg! Ciljam na masu i molio bih vas da me ispravite u mom programu koji radim i u ishrani...
Prehrana: Dorucak 6:30- zobene oko š00g + mlijeko 300g + grožđice ili banana. Međuobrok š0:35 - sendvic - integrirani kruh + pureca prsa Trening u š3 - teretana 3x tjedno Rucak oko š4 - jedem sto baka skuha ( meso i neka tjestenina, variva i ostalo ) Meduobrok2 oko š8 - Nes (vanijija s mlijekom bez secera) ili tuna Trening svaki dan doma Vecera prije spavanja - posni sir + orašasti plodovi Trening doma : trbusnjaci- sve skupine , siroki sklekovi, donja leđa (mrtvo dizanje s bucicama - 5 kg), ramena (podizanje bucica do ramena , odrucenje bucicama sjedeci - 5 kg) Teretana : radim po programu -> https://www.fitness.com.hr/vjezbe/programi-treninga/trening-m asa.aspx Dali je dobro trenirati kako ja treninram svaki dan, treba li sto dodati ili izbaciti molim Vas da me ispravite. Hvala unaprijed! |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne moras radit trening doma.. samo ti odradi u teretani 3xtjedno kvalitetan trening.. i to ti je dovoljno..
kupi proteine i dekstrozu za nakon treninga.. pogledaj na forumu malo o temi PWM, ili whey nakon treninga.. gledaj da rucas oko sat,sat i pol nakon treninga.. i da budu u tom obroku slozeni ugljikohidrati, proteini i vlakna.. previse razmaka ti je od 2 do 6 bez hrane.. vec ako ti je trening u š i traje do 2, pojedi rucak oko 3 30... a u 5 pojedi voce neko ili svjezi sir..ili tunu kako si napisao.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |