Pomoc pri mrsavljenju i vjezbanju |
Post Reply | Page <1234 7> |
Author | |
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
naravno da se smije, tj pozeljno je. jedino ne znam kako reagiras na razmak od treninga. ja recimo mogu jest pola sata prije i sve ok..nekom bude muka pa mora napravit veci razmak. Mislim da je 1,5h najprihvatljivije ali isprobaj. Mozes voce i sir npr 1 banana i 200 g posnog, ili mozes bjelanjke i razeni kruh ili tunu i te rizine vafle..uglavnom neki UH+protein
pozz |
|
cookies are for pussies
|
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
E hvala, puno ste mi pomogli !! Od sutra stupa drugaciji jelovnik |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
no frks, samo pisi jelovnik ovdje i probaj nekako izmjerit da znas otprilike koliko kcal jedes
pozz |
|
cookies are for pussies
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
tako:)) slušaj avangarde i nemoj jesti ispod BMR-a
|
|
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
Hocu hocu Vezano uz steviju, znate li gdje se moze kupiti? Ja do prije nekoliko dana nisam uopce cuo za to, ima li je u DM-u mozda? I stvarno, ne znam kako da se svima zahvalim, puno hvala svima na savjetima i podrsci I kupio sam ovdje u webshopu whey pa ga znam za dorucak pomjesati sa mixom zobenih i lanenih, a kupio sam i uteg od 15kg pa mogu nekad i kod kuce vjezbati, ali nekako mi je zanimljivije u teretani, imam puno vise volje i snage i samopouzdanja tamo. Mozda do ljeta vec bude bilo nekih vidljivih rezultata, to bi mi bilo najdraze, s obzirom da zivim na moru |
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
ima, ima u DM-u
S tom bučicom možeš svašta:)) treba malo volje, ali se i doma može napraviti jako dobar trening. možeš baciti oko i na ovaj sajt www.fitnessangels.net ima jako puno treninga za "kućnu upotrebu" koji se mogu izvoditi samo s tijelom ili s bučicom. Nema razloga da do ljeta ne bude rezultata Sretno:) |
|
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Malo cu prouciti sve oko tih vjezbi za vikend, jer preko tjedna nemam vremena da se okrenem od obaveza |
|
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
Evo danasnji jelovnik:
Dorucak: musli (al neki s kokosom) u 2 dl mlijeka MO1: dve fete prsuta s 1 rizinim vaflom MO2: dve osrednje mrkve, dva kivija Rucak: domaca pileca juha(oko 0,5l) i batak s zabatkom(leso iz juhe), 45 min kasnije cca. 15 friganih incuna s dva manja krumpira s maslinovim uljem MO: Dva komada pilecih prsa u razenom pecivu Prije treninga banana, a iza treninga 8 dg nemasne sunke s 3 rizina vafla namazana posnim sirom za mazanje(to bi ujedno bila i vecera) Moj BMR: 2500 Treniram svaki dan navecer i na svakom treningu potrosim ~1000 kcal. Popijem 1l vode, 1l zelenog caja redovno + 1l vode tokom treninga... Kakav je jelovnik, prije ste govorili da malo jedem, sad ipak jedem vise. P.S: Ne prigovarajte zbog 2 fete prsuta previse Edited by r4mb0 - 12 Veljaca 2014 at 22:35 |
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
Nemam prigovor na pršut, ali bih ja:
Dodala neki protein u doručak - npr posni sir Mo2: opet bih dodala neki izvor proteina R: sve o.k. ali di je povrće? uz te inćune savršeno ide blitva Mo: i tu se može dodat povrće (salata zelena, pomidor, paprika... bilo što - vlakna. vlakna i još puno toga bitnoga) a poslije treninga? obrok neki? Nije mi logično imati 6 obroka prije treninga, a onda kasnije ništa. Ja bi radije to presložila da mogu jesti iza treninga. Npr pojela bih pileća prsa u raženom kruhu s brdo salate iza treninga |
|
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
Jedem ja svaki dan dosta povrca, eto bas jucer nisam... Proteine za dorucak jedem, danas mi je dorucak posni sir, jaje i sunka, jucer se potrefilo ono Treniram od 20h i u 22h dodjem doma i jedva cekam ici spavati tako da vise obroka iza treninga jednostavno ne mogu realizirati |
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
O.K.
ja isto treniram kasno (oko 9 - 10 navečer) ali obavezno jedem iza toga ne samo da sam veeeliki glad iza treninga nego mi je to najdraži obrok Ali uredu, prilagodi obroke sebi i kako ti najviše odgovara:)) Ja sam čudo koje može jest prije spavanja bez problema |
|
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
Mogu i ja prije spavanja jesti, ali zar tu nisu one price "ne jesti prije spavanja jer se hrana nece probaviti kako treba" ,prakticki ja pojedem i za manje od sat vremena iza toga idem spavat, pa ne znam jel to OK Evo sad sam se vratio s treninga i razrezao i isprzio jednu tikvicu, dva komada pilecih prsa i to pojeo uz dva rizina vafla, pojeo sam i bananu, ali iz razloga sto nisam priie treninga jer uopce nisam niti malo bio gladan... Inace, puno se bolje osjecam otkad treniram svaku vecer i otkad pazim sta jedem, vagat cu se 1.3. a rezultata ce sigurno biti ,ulovila me pozitiva... |
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
da postoje različite priče....
slažem se da postoji neko generalno pravilo i osnova u apsorpciji hrane, probavnom traktu i metabolizmu, ali na kraju se u tim nekim finesima dosta toga svodi na testiranje i na individualno praćenje kako reagiraš na nešto, kako se osjećaš i što ti najviše odgovara. Ja treniram uvijek kasno navečer (već sam napisala) i moram jesti nakon toga - meni je taj obrok (22 - 23 sata pa nekad i kasnije ovisno o poslu) najobilniji u danu.... bez obzira na takav način prehrane uspjela sam smršaviti 20 kg i sada već puno vremena održavati kilažu i oblik tijela s kojima sam zadovoljna ((naravno imam još obroka prije toga, treniram redovito i prije sam pazila na kalorijiski unos sada odokativno pazim) Ono što želim reći je da trebaš vidjeti na sebi što ti najviše odgovara i kako ti tijelo reagira. Pojedem barem sat vremena prije spavanja i nemam zbilja nikakvih problema (neki kažu da ne mogu spavati i sl.) Isto tako ako je iza treninga bez problema jedem i ugljikohidrate... da prije spavanja Tako da mislim da treba probati na sebi i vidjeti |
|
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
Hehe, ma ja spavam ko' beba ,umor me prevlada
Svi koji imaju volje i drze se nekih pravila smrsavit ce, ali najteze je (bar meni) shvatiti da to ne ide preko noci... Zapravo vrijeme brzo prolazi kad se gleda s druge strane |
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
slažem se ali na kraju postaneš ovisnik o vježbi i kad se okreneš shvatiš da je prošlo 6 mjesci ili godina dana ko za čas, a ti si u tom vremenu dva puta promijenio garderobu i kad vidiš stare slike tek onda skužiš koji si posao napravio
Ogromna je motivacija svaki i najmanji pomak na bolje (ne mora biti u kilogramima može biti i promjena u ogledalu ili cm-i) Vidjela sam gore koji trening se predložio novom fitovcu, pa me samo zanima zašto ne radiš ništa treninga s utezima? |
|
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
Pa u biti, nije mi toliko stalo do toga, na misicima cu raditi kad dodjem do zeljene kilaze, ali sprava za veslanje je u jednu ruku kao da radim s utezima jer opterecujem istovremeno i ruke i noge, ali nije problem da ubacim jos nesto konkretnije, imas li kakvu ideju sta je pogodno
A i cini mi se da vise kcal trosim ovakvim treningom kakav je sad, a mozda i nije tako ? |
|
Post Reply | Page <1234 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |