pomoc sa vjezbama |
Post Reply |
Author | |
jakov
Viden/a u gymu Joined: 17 Travanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Travanj 2008 at 17:16 |
ovako,imam š3 godina,45 kg i visok sam ok š67 cm.Imam malo sala na trbuhu(š cm-š.5cm) i to bi htio skinut al nikak nemrem.i sad,svaki dan poslije treninga od sat i pol(vaterpolo) jos doma vjezbam sat vremena-sklekovi,cucnjevi,trbusnjaci i ledjnjaci.Htio bih dobit na misicnoj masi,al ne zelim se udebljat neg jos skinut tih š cm sala.Nadam se da me shvacate.MOLIM STRUcNO MIšLJENJE!!!
|
|
marrtin
Viden/a u gymu Joined: 03 Travanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jos u tim godinama se kloni teretane i sprava (do najmanje š6-e), a sto se tice ovoga sta se nabrojao - tako i nastavi. Jos si jako mlad, tek ces se poceti graditi za koju godinu, samo nastavi trenirati vaterpolo, to je dobra stvar.
|
|
jakov
Viden/a u gymu Joined: 17 Travanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
a jel smijem ja pit npr.one proteinske napitke poslije treninga,mislim na Whey prvenstveno |
|
marrtin
Viden/a u gymu Joined: 03 Travanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nece ti stetiti, ali moj savjet je da si jos premlad za te sve stvari i da cekas do š6, š7 godine dok ti se tijelo samo po sebi ne razvije...nakon toga kreni sa tim dodacima i pravim vjezbanjem. Ja mogu reci iz svoga iskustva (kao plivac), poceo sam trenirati od svoje 6-e godine i uvijek sam imao malo veci trbuh...no to se promjenilo u š4-oj godini i od onda su poceli dolaziti samo misici, malo po malo...a vjezbanje u teretani i sa tom dodatnom prehranom dopustili su nam tek iza š6-e...tako da, imas jos vremena, sve ce doci na svoje...samo se ti aktivno stalno bavi sportom...;) |
|
jakov
Post Options
Thanks(0)
|
ok,hvala |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |