Pomoc |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
gangster
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Ožujak 2010 at 23:14 |
|
Evo ovako iman š6 godina visok sam š9šcm imam oko 65kg nisam zadovoljan s svojom kilazom jel mi mozete rec kako pocet i kako na najbolji i najbrzi nacin podignut kvalitetnu misicnu masu!
Znaci kakve treninge bavim se nogometom Koju prehranu Koje dodatke prehrani i dali se isplati uzimati kreatin. Hvala! |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
citaj forum. toliko tema ima o tome. konkretna pitanja postavljaj a ne ovako nesto di se moze puno rec . imas podforume,imas pretragu pa trazi sta te zanima,najlakse je upast iman tolko i tolko ocu se udebljat na najbrzi nacin, pisite |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kao prvo upisi se u teretanu,također uz nogomet ces jako tesko dobivat na tezini ...pocni jest kako treba ( 5-6 puta dnevno), jedi sve, osnova neka ti budu meso,jaja,sir,mlijecni proizvodi,razni izvori ugh,jedi sto vise mozes,suplementi nisu carobni prah za pocetak ti je potreban samo whey i traubenzucker...kreatin ti za sad nije potreban...
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
moze on i kreatin uzimat samo neka ne ocekuje cuda od tih stvari jer oni veliki decki kakve vidis nisu takvi samo od wheya
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
moze on uzimat kreatin, ali ne preporuca se uzimanje kreatina prije 20 godine zato sto je razina metabolickih funkcija niska i postoji mogucnost da kreatin na njega uopce nece imat efekta
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jel moram ja otic na stranicu heliksa i pronac ovaj tvoj post il ceš to sam napravit? |
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
hmm kakve veze ima to di sam ja nasao odgovor?? Decko je postavio pitanje i normalno sam mu odgovorio, ako ti se ne sviđa jbg onda
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cak i da nema veze, kopiraš necije tuđe mišljenje koje je btw glupo do boli... šta, onda u 20-oj godini pocinje pravi show s hormonima i metabolizmom? molim te... može ga koristit bez beda i pican od š5g, sam je pitanje je li responder na kreatin il ne, a hormoni, metabolizam i godine nemaju ama baš nikakve veze s tim... Jes ti možda mislio na stereoide? |
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne nisam mislio na steroide, mislio sam na kreatin....ako vec govorimo o kopiranju tuđih mišljenja šta, onda u 20-oj godini pocinje pravi show s hormonima i metabolizmom ovo sam isto neki dan procitao na forum.teretana.net |
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mozda je covijek i tamo registriran pa iznosi svoje misljenje...
|
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
nebitno jeli on tamo registriran ili ne...siguran sam da taj post tamo nije on napisao..btw neda mi se vise svađat tko je kome skinuo post...
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Još i bolje ako je tako, eto ti dokaza da ono s heliksa nije istina jer na onom forumu ce teško proci neka neistina, bullshhit i slicno. Iako stvarno ne znam gdje se raspravljalo o tome pa bih volio vidjet link ako nije bed. I da, nisam to ja pisao, može bit sigurno decki koji slicno razmišljaju ko ja. A evo ti i hint - ako vec c/p neciji tekst onda se bar potrudi da lici kao tvoj. |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije stvar u tome ko je kome skinio post, vec u samom postu - tocnije receno, reklami sa heliksa, tj. ideš davat savjet za koji ni sam ne znaš da je ispravan. |
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
MA gledaj nije mi se fkt dalo objasnjavat zasto kreatin nije dobar ispod š8-20 godina bla bla...htio sam samo rec da kreatin na nekog djeluje na nekog ne (to si i ti napisao)..npr na mene nedaje nikakav efekt... http://forum.teretana.net/viewtopic.php?t=5920
Edited by soner_9393 |
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a kako znas da li djeluje ili ne..
mislis da ne djeluje jer ne mozes nakon 3 tjedna pogurat 20kg vise na benchu? |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i di je tu post slican Thornovom? Edited by Gym_girl |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |