Pomoc |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
trazio je link di je se raspravljalo..mislim da ima dosta slicnosti... |
|||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ima slicnosti, naravno da ljudi koji se razumiju u nesto slicno pisu o tome. po tvom ispade da je on to prepisao od nekud, al ajd, nema veze. sta si zakljucio odande, jel ima svrhe da uzimas ak si mladji od 20god ili ne?
|
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
da, tu se raspravlja o tome ali ti si rekao da je Thorn kopirao neciji post....a ja to tu ne vidim :) Ovo što je on rekao je samo logika..nikakvo kopiranje.. |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a evo ja se ispricavam ako je netko nesto krivo shvatio sto sam htio rec,a ni ja se nisam na pocetku najbolje izrazio, samo sam htio rec da kreatin ne djeluje na svakog pa tako ni ti na nekog tko je mlađio od 20 godina (npr na mene )...eto toliko od mene nadam se da se ne ljutite
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
soner nema frke, forum je tu da se raspravlja, pa nekad se i malo posvađamo sta sad. inace i na mene kreatin ne djeluje nesto pretjerano da mi da sad mase, neznan nisan nikad punjenje nego 5gr dnevno, ali malo snage mi da sta je dobro
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
eto drago mi je da da smo rijesili stvar
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma nitko se ne ljuti, još najbolje samo pazi da kad vec prozivaš nekog, to ima nekog smisla
|
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
ok, evo jos jednom isprika Thornu
|
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |