Pomoc? |
Post Reply |
Author | |
zbunjena
Viden/a u gymu Joined: 12 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 102 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Prosinac 2012 at 21:16 |
znam da vec vjerojatno zamaram al nadam se da ce se nac netko sa dovoljno volje da mi odgovori..naime da bi održala sadasnju tezinu mi je potrebno 2200 kcal..moje je pitanje kako da to rasporedim,treba mi okvirni br kalorija za pojedini obrok kao npr
dorucak-oko 7-koliko kcal? mo1-oko 9 koliko kcal rucak oko 11-koliko kcal mo oko pola 4 -koliko kcal vecera-oko pola 8-8-kolko kcal to je s obzirom da idem popodne u skolu(kakve savjete,treba li sto izbaci,dodat,iako mi je i ovako problem cesto jesti,nisam gladna) a kad idem ujutro onda je dorucak-oko 6 mo1-oko pola 11 rucak oko 2 mo2 -oko 5 vecera oko pola 8,8 i koju mi zdravu a visoko kaloricnu hranu preporucujete kako bi sto lakse ispunila dnevnu potrebu za kalorijama hvala.. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |