pomoc... |
Post Reply |
Author | |
andjela
Viden/a u gymu Joined: 23 Sijecanj 2008 Location: Sudan Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Sijecanj 2008 at 16:04 |
za 2 meseca punim š4 godina,imam 2-3 kg viskA ali sam dosta visoka š77cm i 60 kg ispadne da je to normalna tezina ali ja vidim da imam koji kg.viska!Kako se trebam hraniti kako bi malo smrsala(sta da jedem za koji obrok)naravno i fizicke aktivnosti-da li moze tu umesto vezbi samo trcanje i koliko dugo.Koliko sati pred spavanje da ne jedem?unapred hvala! EDIT: smanjen font Edited by Zoki |
|
gde je moja prava ljubav?
|
|
Nepobedivi
Viden/a u gymu Joined: 22 Sijecanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
|
batali hleb,fast food i jedi zdravu hranu!ribu,piletinu ,crveno meso-od ugljeno hidrata jedi pirinadz,krompir...i mozes da jedes uvece ali sve bez hleba i da nema ugljeno hidrata,znaci neko meso,posni sir...
|
|
GO HARD OR GO HOME!
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nemoj se opterecivati glupostima jer ti je š4 god. Uzivaj u zivotu i jedi sve redom. Na š77cm 60kg nije uopce puno - to je taman.
Nikakva dijeta ne dolazi u obzir jer si jos u razvoju i svi nutrijenti su ti potrebni. Izaberi neki sport odnosno tjelesnu aktivnost i time se bavi - odbojka, tenis, crobik i sl. |
|
Nepobedivi
Viden/a u gymu Joined: 22 Sijecanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
|
podrzavam i to!
|
|
GO HARD OR GO HOME!
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kako izgleda tvoja prehrana? |
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako izbacis sendvice u skoli, da ne spominjem cipseve i to, a ubacis neko voce, mislim da ces vec dosta postic. samo izvadis jabuku pod odmorom i to je to :)
od aktivnosti mozes i rolanje, jos povedes frendicu sa sobom. smanji s kruhom. puno vode. naravno, zaboravi izgladnjivanje. kad smrsavis 2-3 kg, usvoji zdraviji nacin zivota i tako odrzavaj svoje tijelo. ako imas kakvih pitanja, pitaj. sretno |
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
Nepobedivi
Post Options
Thanks(0)
|
sime za ciju prehranu pitas???
|
|
GO HARD OR GO HOME!
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pitam andjelu.... Mora nam reci sto jede, kako bi joj mogli davati smislene savjete. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |