pomoc |
Post Reply |
Author | |
ines
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Ožujak 2008 at 20:36 |
kako se vi suzdrzavate od nezdrave hrane i prekasnog obroka?
vec negdje 2 tjedna treniram ujutro nataste i predvecer, jedem u 7.30,9.45,š4.š5 i š7.00. nastojim nista iza š7 ne jest ali me oko 20h kada sam sama kod kuce nakon treninga hvata OGROMNA GLAD!! danas sam eto pojela (prije pol h) 3 sendvica,rio mare konzervu i 2 kartona cokolade!!nemogu se nikako suzdrzat samo jedem nisam ni svjesna kao da demon udje u mene (glupi izraz ali je tocno tako) zvacem i zvacem ali nikako da se "osvijestim" MOLIM VAS IKAKVU POMOc Edited by ines |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kakve su to gluposti - iza š7h ne jest? Ako te uhvati glad oko 20h pojedi nesto posteno tipa tunu ili posni sir i neces pozalit. To nejedanje poslije š7, š8h su ciste gluposti. -> Ako tijelo trazi hranu onda jedi, kada nisi gladna ne jedi i to je cijela filozofija. |
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upravo tako, s takvim rezimom prehrane izgledno ti je usporavanje metabolizma jer organizam nema sto probavljati u drugom dijelu dana te se stavlja u stanje "hibernacije", tj. nesto kao evolucijski mehanizam opstanka na rezervama. Usporava kako bi sacuvao i ono malo sto si mu dala. Druga stvar, suzdrzavanje od nezdrave hrane slobodno, suzdrzavanje od kasnog obroka nikako pod uvjetom da je kvalitetan! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |