POMOc |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kava sta? Sama kava ti ne znaci nista, pomoci ce ti malo ubrzati rad srca i izbacivanju tekucine. [/QUOTE]Kod skidanja masnih naslaga? |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne. Odakle ti ta inf? |
||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa neznam tocno,mislim da sam naisla na neki clanak da ubrzava prijenos eng. u mitohondrije,pa tako da se time ubrzava potrosnja masti!
|
||
Strippy
Viden/a u gymu Joined: 15 Travanj 2008 Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
UPDATE!!!!
Jucer sam provjerila kilažu na vagi: u zadnjih 5 mjeseci skunula sam 7 kg !!!! Hard work does pay out ! |
||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
|
yeah baby!
|
||
blossom_
Viden/a u gymu Joined: 02 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
slazem se,ja takodjer. no,zanima me konzumiras li IKAD fast food, slatkis neki, cokoladu? |
||
Strippy
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bravo!!!!!!!! Feeling je odlican, zar ne?! Sad samo nemoj odustati!!!! Ovo ti je jako važno razdoblje vjerovala ili ne! Sad kad vidis koliko si napredovala, pocnes razmisljati "E, sad bih si mogla dopustiti koji grijeh....", sto u pravilu i NIJE LOSE, ALI - pazi da ti se to popustanje svede na šx tjedno, da ne prijede na svaki dan I SVE CE BITI OK! |
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Fast food - u normalnom, trijeznom stanju nikada(!!), ne pada mi na pamet, isto kao mi pojesti nesto iz pekarne - TO MI VJERA BRANI! Ali, zna mi se desiti da sa ekipom nakon cijelonocnog opijanja zavrsimo na nekim sendvicima. S obzirom na kolicinu alk, taj sendvic je TAKO NEBITAN. A i tad jedem neko pecivo sa sjemenkama, puretinu/piletinu, svjezu salatu i nikad ne jedem umake (tipa majonezu, tartar i to.....) - toliko pijana pak nisam!!! Slatkisi - znam tu i tamo pojesti koju kockicu cokolade, ali samo one tamne, njih obozavam! Ali mi je par kockica sasvim dovoljno. I SLADOLED! OBOZAVAM SLADOLED! Naravno, ne jedem ga cesto, šx u tjedan, dva. I to ako imam priliku jesti na kuglice, uvijek izaberem onaj bez secera. Npr. u Milleniumu u Bogovicevoj imaju super izbor takvih sladoleda. |
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajd napiši neke receptice s posnim sirom.. vec mi se zgadilo ga jest bez icega.. i jednu vecer sjetim se što je nasa theica napisala da je papala posni sir + malo sladila + malo soka od limuna - e to je meni PREFINO!!!! |
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jel da?! I meniiiiii!!!!
|
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pogledaj na moj dnevnik, tamo sam sad napisala.
|
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ok thanx
|
||
Strippy
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo mene ..opet se javljam...
Evo sad mi je bed pošto nece biti crobika za ljeto..kako fitnessi (citaj crobik treneri) lagano zatvaraju vrata po ljeti.. Bojim se da ce sav moj trud fino laganini u vjetar dok ponovo ne pocne Sva nabrijana kupila sam si bicikl, skinula prašinu sa rola i cekam ljeto Imate li kakav savjet da se ne zapustim? |
||
Strippy
Post Options
Thanks(0)
|
|
E da - moram priznati - jucer sam žderala u MkDonalcu
|
||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
|
vec si sama rekla- bicikl i role! Edited by evica |
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |