New Posts New Posts RSS Feed - POMOc-FIT
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

POMOc-FIT

Post Reply Post Reply
Author
satin.chic View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote satin.chic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: POMOc-FIT
    Posted: 13 Ožujak 2008 at 15:37

koliko vremeski je moguce tijelo da se zategne da ne bude mlohavo??

i koliko je potrebno provoditi tjedno u teretani?

Back to Top
Mr G. View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mr G. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Ožujak 2008 at 15:55
Daj vise podataka pa ces dobit odgovor. 
Back to Top
satin.chic View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote satin.chic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Ožujak 2008 at 19:44

evo ovako visina od š70 imam nekih 56 kg

i kak nisam vjezbala nis otkad znam za sebe ...mogu li bar se malo zategnut do do ljeta?? koliko puta tj teretana i kak dalje ...hvala

Back to Top
marrtin View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote marrtin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Travanj 2008 at 19:43
 Evo ja ti ne mogu sada reci da se mozes do ljeta stici zategnuti, no mogu ti reci da samo marljivo vjezbaj i doci ces kad tad do uspjeha. Mozes u teretanu 3 puta tjedno, neka ti tamo neki trener pokaze sta i kako da radis, a sada kada dodju lijepa vremena mozes usput vani i trcati (moj savjet - role, fenomenalna stvar za cure i zatezanje nogu, a mozes se satima voziti)...pa vozi bicikl i tako...uglavnom vjezbaj i bavi se raznim aktivnostima...i pripazi malo na jelo...
Back to Top
Theia View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Theia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Travanj 2008 at 14:15
Originally posted by satin.chic satin.chic wrote:

evo ovako visina od š70 imam nekih 56 kg

i kak nisam vjezbala nis otkad znam za sebe ...mogu li bar se malo zategnut do do ljeta?? koliko puta tj teretana i kak dalje ...hvala

Eeee, sad zvucis kao moj brat kad gleda Men's Health u 2. mj i kaze "Ovako cu ja izgledati do ljeta".

DA, MOZES!!! Ako si spremna na 2 treninga dnevno, prehranu tocnu kao sad, bez imalo iznimaka i puuuuno odricanja, naravno da mozes!!!! Ali okrutna istina je da ti nikad nisi trenirala i da ce ti to biti nemoguca misija. Jedino ti je rijesenje ako imas para da si platis trenera da trenira s tobom.... A i to si rijetko tko moze priustiti....

Zakljucak: teeeesko da ces uspjeti u svom naumu do ljeta.

Back to Top
evica View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote evica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Travanj 2008 at 18:12
a jel bi kakve kremice djelovale mozda? samo sto sam izbacila cokoladu izgubila sam dosta sala ali je koza tu ostala,tako da nije neka rigorozna prehrana sa npr 300kcal dnevno...
a ovo sto theia kaze za 2 treninga dnevno...odnosi li se na crobni ili ancrobni u vezi zatezanja??

Back to Top
Theia View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Theia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Travanj 2008 at 10:44

Uzmi si onda neke kreme za zatezanje koze i masiraj si ta podrucja. Ali do ljeta.... Mozda je najbolje da se javis u neki kozmeticki centar. Ili odi na bilo kakve masaze.

Koliko imas god?

Stvarno bi trenirala 2 puta na dan? Znam da ce ti to biti problem i da ce dovesti do toga da ranije odustanes.... A da npr. ujutro pola sata na taste hodas, doruckujes, odes na posao ili sta vec, a popodne, predvecer odes u teretanu i napravis kombinirani trening pol h na spravama i pola h na orbitreku, biciklu, traci za trcanje ili sta vec imas u teretani?

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.