POMOc-FIT |
Post Reply |
Author | |
satin.chic
Viden/a u gymu Joined: 13 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Ožujak 2008 at 15:37 |
koliko vremeski je moguce tijelo da se zategne da ne bude mlohavo?? i koliko je potrebno provoditi tjedno u teretani? |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Daj vise podataka pa ces dobit odgovor.
|
|
satin.chic
Viden/a u gymu Joined: 13 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo ovako visina od š70 imam nekih 56 kg i kak nisam vjezbala nis otkad znam za sebe ...mogu li bar se malo zategnut do do ljeta?? koliko puta tj teretana i kak dalje ...hvala |
|
marrtin
Viden/a u gymu Joined: 03 Travanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ja ti ne mogu sada reci da se mozes do ljeta stici zategnuti, no mogu ti reci da samo marljivo vjezbaj i doci ces kad tad do uspjeha. Mozes u teretanu 3 puta tjedno, neka ti tamo neki trener pokaze sta i kako da radis, a sada kada dodju lijepa vremena mozes usput vani i trcati (moj savjet - role, fenomenalna stvar za cure i zatezanje nogu, a mozes se satima voziti)...pa vozi bicikl i tako...uglavnom vjezbaj i bavi se raznim aktivnostima...i pripazi malo na jelo...
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Eeee, sad zvucis kao moj brat kad gleda Men's Health u 2. mj i kaze "Ovako cu ja izgledati do ljeta". DA, MOZES!!! Ako si spremna na 2 treninga dnevno, prehranu tocnu kao sad, bez imalo iznimaka i puuuuno odricanja, naravno da mozes!!!! Ali okrutna istina je da ti nikad nisi trenirala i da ce ti to biti nemoguca misija. Jedino ti je rijesenje ako imas para da si platis trenera da trenira s tobom.... A i to si rijetko tko moze priustiti.... Zakljucak: teeeesko da ces uspjeti u svom naumu do ljeta. |
|
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
a jel bi kakve kremice djelovale mozda? samo sto sam izbacila cokoladu izgubila sam dosta sala ali je koza tu ostala,tako da nije neka rigorozna prehrana sa npr 300kcal dnevno...
a ovo sto theia kaze za 2 treninga dnevno...odnosi li se na crobni ili ancrobni u vezi zatezanja?? |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uzmi si onda neke kreme za zatezanje koze i masiraj si ta podrucja. Ali do ljeta.... Mozda je najbolje da se javis u neki kozmeticki centar. Ili odi na bilo kakve masaze. Koliko imas god? Stvarno bi trenirala 2 puta na dan? Znam da ce ti to biti problem i da ce dovesti do toga da ranije odustanes.... A da npr. ujutro pola sata na taste hodas, doruckujes, odes na posao ili sta vec, a popodne, predvecer odes u teretanu i napravis kombinirani trening pol h na spravama i pola h na orbitreku, biciklu, traci za trcanje ili sta vec imas u teretani? |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |