Author |
Topic Search Topic Options
|
Iluvatar
Fit moderator
Status: Offline
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 08 Prosinac 2010 at 12:27 |
dalila wrote:
Gym_girl wrote:
ZRINKA wrote:
je, ja sam kontradiktorni tip građe,,,, gore sam skinny i
puna žila, a noge, bokovi i guze,,,,sve se kaci na
njih.... sve sta dobijem, dobijem u tom dijelu!!
Da 7 godina sam na tome, ubacim dakako ribu, lešo meso,
jogurte light, ali u globalu to je to. Žalosno ali
istinito!
|
znam, vidim, to je bio i moj problem :)
Kad krenem skidat kile, gore mi vrište plocice a noge i dupe ko da nisu moji :) Al i to se sad pomalo mijenja jer sam<span style="font-weight: bold;"> zaforsala gornji dio pa nisam više tu toliko skinny, onda i cijela figura izgleda skladnije.....</span>.moraš jest i žestoko trenirat taj dio da si tu pojacaš snagu i nabaciš malo mesa...tako ceš izgledat simetricnije...radi ramena, leđa...sve...nemoj se toliko na noge skoncentrirat, trebala biš cak više poradit na gornjem dijelu da ga malo izgradiš.. | OK...jedva cekam da to i vidim.... |
E još da odemo svi na kavu pa da i ja upoznam gymku
ontopic: zrinka nema dobivanja mišica bez dizanja kalorija, moraš to znati
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm.
|
|
crna_kej
Mixa shakeove
Status: Offline
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 08 Prosinac 2010 at 12:39 |
Iluvatar wrote:
dalila wrote:
Gym_girl wrote:
ZRINKA wrote:
je, ja sam kontradiktorni tip građe,,,, gore sam skinny i puna žila, a noge, bokovi i guze,,,,sve se kaci na njih.... sve sta dobijem, dobijem u tom dijelu!! Da 7 godina sam na tome, ubacim dakako ribu, lešo meso, jogurte light, ali u globalu to je to. Žalosno ali istinito!
|
znam, vidim, to je bio i moj problem :)
Kad krenem skidat kile, gore mi vrište plocice a noge i dupe ko da nisu moji :) Al i to se sad pomalo mijenja jer sam<span style="font-weight: bold;"> zaforsala gornji dio pa nisam više tu toliko skinny, onda i cijela figura izgleda skladnije.....</span>.moraš jest i žestoko trenirat taj dio da si tu pojacaš snagu i nabaciš malo mesa...tako ceš izgledat simetricnije...radi ramena, leđa...sve...nemoj se toliko na noge skoncentrirat, trebala biš cak više poradit na gornjem dijelu da ga malo izgradiš.. | OK...jedva cekam da to i vidim.... |
E još da odemo svi na kavu pa da i ja upoznam gymku
ontopic: zrinka nema dobivanja mišica bez dizanja kalorija, moraš to znati |
i dizanja unosa UH..
nego Ily i ti si u RI? i ja bi upoznala gym
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|