Pomozite mi .. mršavljenje |
Post Reply | Page <1234 24> |
Author | |||
zabava
Viden/a u gymu Joined: 03 Rujan 2009 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
slažem se |
|||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
stala sam jutros na vagu koja je pokalaza 82 kg
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
weeeeeeee idemoooo ajde i samo polako, zapamti da nema potrebe za žurenjem, neka ti 4-5 kg mjesecno bude maximum - znam da duže traje ali je zdravije, nije dobro ni prenaglo jer nam je cilj prvenstveno gubiti masne naslage, a ne vodu i mišice. Ali bit ce to super, samo nastavi onako papati, nemoj biti gladna i kreci se koliko je god više moguce |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
cestitam..i ja jedva cekam da meni opet krene...ali ne mislim stat na vagu do nove godine....;) Samo ja sada osjetim da dobim pol kg i bez ikakve vage....;)) A dok gubim..manje osjetim....ali dobro..imam centimetar...;)
|
|||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
||
jucer sam se zeznula i zgriješila...sve sam ispovijedila u ispovjedaonici
ali nema veze..dalja sam nastavila sa istom prehranom a sutra pocinje i crobic.. ne gubim nadu |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma lako za vagu...centimetar po centimetar...
come on, pizza i 2 pive? dok je ovo " dalje sam nastavila sa istom prehranom a sutra pocinje i crobic.. ne gubim nadu" nema problema i ne gubi nadu evo da ti se pridružim, i ja sam jedan dobar pizza cut drmnula sinoc oko šš - za snagu prije Urbana Edited by Gym_girl |
|||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
||
hvala draga..vec mi je lakše sutra se javim .. sva muskulfiberna |
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
ipak smo tu da se podupiremo međusobno neka neka, ko ne voli muskulfiber |
|||
|||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
||
jucer sam mislila da cu se zrušiti na vježbanju
preživjela sam ipak kak je kondicija zeznuta stvar - prije par mjeseci sam bila super izdržljiva a sad jedva nekako ide |
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
zeznuta je ali se i brzo vraca
|
|||
|||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
||
evo da se malo javim i tu...moram priznati da pomalo vidim promjene na sebi
još uvijek skupljam hrabrost za stati na vagu to cu tek za tjedan / dva |
|||
Leonora2102
Viden/a u gymu Joined: 30 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 101 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ima vremena za vagu... sam ti drmaj po vjezbama. kondicija je sve bolja svakim odradjenim treningom.
|
|||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
||
jeeeeeeeej |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
he he.. ja se vazem svaka 2 dana.. da nebi sluuucajno otisao gore :D
|
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
joj bila sam i ja u toj fazi ma možeš slobodno i jednom na tjedan, 2 dana su ti malo premali razmak..ima tu puno oscilacija... |
|||
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ocu vraga.. ja sam znao u tjedan dana 5 kg dobit.. nema sanse.. svaka 2 dana najbolje.. he he
|
|||
Post Reply | Page <1234 24> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |