Pomozite mi .. mršavljenje |
Post Reply | Page <1 21222324> |
Author | |||||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
dakle ne smijes lisnato povrce jest? mrkva je zdrava.. puna a vitamina i vlakana.. zbog cega je cesto mozes naci u clancima "hrana negativnih kalorija". Luk je posebno dobar - pun c vitamina, za ovo doba godine pozeljan. poriluk se moze fino spraviti. grahorice isto ne smijes jest? |
|||||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|||||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
zapravo ne smijem ništa što ima vitamin k u sebi, a to je sve zelenje + rajcica + tuna. Poriluk i mladi luk isto ne smijem |
|||||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
|
|||||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|||||
dea7
Cita FAQ Joined: 17 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ja sam odustala od dijeta raznoraznih i krenula na vježbanje po metodi Linea Snella, dobila i jednostavan jelovnik, meni super, rezultati nakon mjesec dana prva liga |
|||||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
je je i ja sam bila na tome
dobro je samo im je malo prehrana u komi |
|||||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|||||
dea7
Cita FAQ Joined: 17 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
pa ne znam, meni je ok što ti nije štimalo? |
|||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Kakva je prehrana?
|
|||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ajme ne znam jel ovo kome more pomoc,al eto ja probala sve lude dijete,pa mi nije išlo skinit ta 4 usrana kilograma dok nisam satavila svoj pravilnik i ishranu.
š.pravilo mi je bilo jest doma -to je podrazumjevalo da ne jedem fast food i pekara proizvode -pravilo je bilo da iza 22h nema jest nista sta si ija ija si 2.sta sam izbacila neko meso i vise uvela ribe i morskih plodova(to mi uopšte nije teško palo morsko obozavam) 3.bilo kombiniranje povrca sa mesom 4.smanjit slatkise(al ako me uvati napadaj slatkog boje poist,preveliko uskracivanje i griznja za ucinjenim gore utjecu nego da poides) 5.bili kruv sam zaminila crnim sa sjemenkama(i koristila ga u malim kolicinama) a jedina tjelovjezba mi je bila bicikla i pješacenje.sad kad je bicikla u kvaru,sad sam upisala teretanu |
|||||
animal-zg
Cita FAQ Joined: 20 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Jel ok na definiciji nakon jutarnjeg cardia laganog intenziteta 45 min popiti odmah nakon zobene + whey?
|
|||||
Go Hard... or go home.
|
|||||
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Naravno, to je i preporucljivo, samo......bolje je whey popiti odma iza treninga pa tek onda zobene. |
|||||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ako ti je taj lagani cardio (šetnja) natašte, onda naravno da odmah nakon njega trebaš doruckovati. Možeš pojesti zobene i u njih ubaciti whey |
|||||
suuzy88
Cita FAQ Joined: 28 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Kupus dijeta
Kupus dijeta je jedna od najrasprostranjenijih i najpopularnijih dijeta kod nas, što zbog lakoce u pripremi, što zbog dostupnosti potrebnih sastojaka. Priprema 5 velikih glavica crnog luka 2 zelene paprike š ili 2 konzerve celog paradajza š svežanj celera š velika glavica kupusa š kašika : Socivo, pšenica, jecam i suvi grašak. Posoliti, pobiberiti, staviti peršun ili neki drugi zacin, ili ljute papricice (koje su puuune vitamina C ) po želji.Preliti vodom, toliko da voda prekrije povrce, i kuvati dok povrce ne omekša. |
|||||
sfingaaa
Cita FAQ Joined: 19 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
E tu si u pravu! Osobno nisam skidala kile tom metodom(ja sam više prežderavanje - gladovanje tip ) ali moja sestricna i rodbina se "ubijaju" tom dijetom i neprepoznatljivi su nakon toga... Jedina mana je što je wc stalno zauzet i luftaju stan 0-24 |
|||||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
kupus dijeta, haha, a joj odmah se sjetih srednje škole kad sam imala 0 znanja o fitnessu
na kraju bi mi uvik moji pojeli tu juhu il šta vec, jer im je bilo prefino |
|||||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|||||
Asia
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ta kupus juha je o.k. iako taj recept nije baš original(ja imam boljega) s time da ja to koristim u normalnoj prehrani-juha-kao za rucak,a poslije normalno jedem ostalu hranu. Zasiti te,manje pojedeš,a dobra je kao dijuretik ,a i laksativ
|
|||||
mirelasaric
Cita FAQ Joined: 20 Rujan 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
imam isti problem treba mi puno hrane i kile nikako da idu dolje mucim se i ne jedem pomoc! |
|||||
Post Reply | Page <1 21222324> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |