pomozite! vježbanje nakššš;n carskog reza |
Post Reply |
Author | |
Doda
Cita FAQ Joined: 01 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Studeni 2010 at 11:28 |
7.šš. bit ce dva mjeseca od poroda. Rodila sam carskim rezom. Doktor koji me je porodio, rekao je da mi trbušni mišici izgledaju kao paucina (posljedica teškog prvog poroda i premali razmak između dva poroda) i da uz obavezno nošenje steznika moram poceti lagano vježbati dva mjeseca nakon poroda, a intenzivno vježbati nakon šest mjeseci. Može li mi tko savjetovati koje vježbice bih mogla poceti raditi?
Edited by Doda |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uh.....
Meni su isto najavili da cu, jednog dana kad za to dođe vrijeme, najvjerojatnije morati roditii carskim..... Probat cu naci nešto na netu pa ti se javim. |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upravo sam citala....
Neke žene su pocele 3, a neke nakon 6 mj vježbati i sve je naravno - individualno. Prvo vrijeme se predlažu lakše vježbe - kao što su duge šetnje ili brzo hodanje, a do 6 mj. ne bi trebala raditi nikakve vježbe kojima opterecuješ trbušne mišice. |
|
Doda
Cita FAQ Joined: 01 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti! Bojim se da uz malenu ako bude ovako kao sada, ni necu stici vježbati. A morala bih. Buduci da je sad vec hladno pa šetnje s malenom baš ne dolaze u obzir. Barem ne one duge.
|
|
Leni
Cita FAQ Joined: 02 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
|
rodila sam carskim, cekala onih 6 tjedana obaveznih i pocela bez beda...plocice sam imala kad je klinac navrsio 5 mjeseci...dobila sam š9 kila u trudnoci btw..a na njegovih 2 mjeseca sam bila na nuli, dakle nemoj se puno opterecavat savjetima nego slusaj tijelo, ako boli stani i to ti je to, dok god nemas neugodu tjeraj dalje...sretno:)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |