Pooozdrav |
Post Reply |
Author | |
AnaBolen
Cita FAQ Joined: 23 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Svibanj 2011 at 19:51 |
Imam š7 godina, i iz Sarajeva sam. Mislim da ne moram pisati o tome kako zelim smrsati i izgledati bolje, inace zasto bih bila ovdje Citam vas vec neko vrijeme i zelim reci hvala na dodatnoj motivaciji, jer citajuci neke postove jednostavno se pronadjes i imas zelju da uradis nesto. Pooootpuni sam pocetnik, tako da imam puno pitanja. Inace, odavno vec zelim poceti ici u teretanu i zdravije se hraniti, pa evo nadam se da i ovo nece biti jedan u nizu propalih pokusaja. Edited by Zoki |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!
Baci se na citanje foruma, za pocetak bi najbolje bilo da procitaš FAQ teme. |
|
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošla
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla na fitness forum! Ispravio sam ti sitno post, da ne budu onako velika slova vec normalni font.
Ukljuci se u rasprave i budi FIT!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
AnaBolen
Cita FAQ Joined: 23 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala na dobrodoslici
da, citam FAQ, i ove planove prehrane tako da je za sad sve ok. dok se malo 'ufuram u fazon' ukljucicu se u rasprave i postavljati neka dodatna pitanja.
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla ;)
Ako sto sto zanima, slobodno pitaj :) |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |