Popecci od sira |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
samo ti se treba dati..... |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Chaxy-ca bi mogla biti moderatorica ovog foruma.. zna od nezdravog napraviti zdravo..
|
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma da se to meni sve... 5 min posla, ubaciš ih u mlinac za kavu da ih ful fino samelje i u posudicu i šibaš ih kad god ti zatreba brašno.
mogla bih... pitaj me jel mi se da |
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
500g posnog sira
2 jaja 4 jusnih zlica zobenog brasna 3/4 cajne zlice soli š/2 cajne zlice mrvljene paprike sve staviti u posudu, mikserom zamijesati, ta protvan staviti onaj papir za pecenje i zlicom oblikovati popecke cca š0cm u promjeru i š-2 cm visine (nisam niti ja bio previse precizan). zagrijte pecnicu na š80 stupnjeva i stavite da se pece dok vam se ne stvrdne gornji dio. kad okrenete, i donji dio bi trebao biti pecen, ali ih mozete okrenuti jos 5 minuta kako bi se sve fino zapeklo i dobilo cvrstocu. iduci puta cu staviti i tikvice koje ocistite, naribate i zamijesite s ostatkom. kolicina - mozda jedna velika, govorim napamet, jos nisam probao... al tako je dobro... Uploaded with ImageShack.us |
|||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
bravo Gajba!
jesi koristio kupovno zobeno brašno ili si ga sam napravio? |
|||
|
|||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
||
sam napravio... tko ce kupovati brasno kad doma ima 3kg pahuljica :D
|
|||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
||
zato i pitam jer nisam nigdi vidila zobeno brašno
evo i mojih, još su vruci kod mene sa curryem umjesto crvene paprike, š jajetom umjesto 2, pekla sam ih dobrih 20 min na 200°C i onda još par min na 220, bez okretanja. baš su se fino napuhnuli tokom pecenja i malo splasnuli nakon. uglavnom: MLJAC |
|||
|
|||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
||
danas umjesto paprike stavljam 2 mjerice wheya od cokolade i bez soli... jedva cekam da vidim kak ce ispasti. jos ce ovo biti i zdrava slastica :D
|
|||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
||
napravio...
koristio sam š00% whey od optimum nutritiona, koji nije sladak sam po sebi, tak da popecci nisu bili ne znam kak slatki, ali definitivno se ovo islati napraviti kao slasticu. ako imate neki sladji whey, odlicno, ako ne, onda malo stevije u prahu i bit ce dovoljno slatko... nikako ne preporucam secer ili smedji secer jer njime ZDRAV obrok pada u vodu... |
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |