Popis zdrave hrane (namirnice) |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nije mlijeko nit toliko loše, u PWM-u može proc bez frke |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mislim da nisi te proteine bacio bezveze, treba mesu dosta vremena da se probavi pa tako i proteinima, ja nerjetko u jednom obroku riješim 400-tinjak g piletine, znaci nekih 85g P Da si u jednom obroku riješio 70-80 g P iz wheya, e to bi vec bilo bacanje proteina jer je whey izuzetak, tj. brzo se apsorbira Edited by soner_9393 |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
je, mlijeko je toliko lose. razvila se dogma o ''zdravom mlijeku'' kao i o ''zdravom vocu''. u zivotinjskom svijetu niti jedna zivotinja ne pije mlijeko kada odraste. niti ljudsko tijelo nije pripremljeno da koristi mlijeko. zato jako puno ima problema s laktozom. tim vise sto su masti iz mlijeka najgore masti za tijelo, a za normalan pwm od kojih 25g P, treba ti 700ml mlijeka, sto je puno, a uneses oko 7g masti. za pwm, osim wheya je za pwm puno bolje uzimati bjelanjke. |
|||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
http://www.prosport.net/articles.php?id=64 sve vam je ovdje |
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Procitao sam ja dosta tih clanaka o mlijeku, ne brini Tih 8-9 grama masti u šl mlijeka nece puno toga promjenit u PWM-u. |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |