posao i prehrana? |
Post Reply |
Author | |
metabaron
Cita FAQ Joined: 28 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Lipanj 2010 at 12:05 |
Prvo bok svima!
Novi sam na forumu, procitao sam sve žive teme o vježbanju i prehrani i imam trebao bih savjet od nekog iskusnijeg! Inace sam iz Zg ali poslovno sam odsutan svake godine po 6,7 mjeseci i za to vrijeme živim u hotelu. Prije 2 mjeseca sam se vratio u teretanu i uspio skinuti 6,7 kg. bez problema. Visok sam š,83cm i sada imam 90-ak kg. Problem mi predstavlja što sam smješten u hotel u kojem nema rucka, samo dorucak i vecera! Koliko sam uspio shvatiti pri pravilnoj prehrani vecera bi trebala biti lagana a rucak glavni obrok što mi je neizvodivo? Za dorucak i veceru stvarno imam ogroman izbor svega pa me zanima da li bih rucak mogao zamijeniti nekim proteinskim napitkom ili necim što se ne mora kuhati, peci... |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Važno ti je samo da u svakom obroku imaš proteine s nekim izvorom kompleksih ugh ili masti.
Naravno da možeš popit taj proteinski shake, uz to ubaciš još par badema i imaš skroz ok obrok. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
mamma
Cita FAQ Joined: 13 Rujan 2010 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo malo podižem staru temu..dakle
moj problem je prehrana na poslu, citala sam ovdje na stranicam aprimjere prehrane na poslu tipa puretina+salata, salate od pašte sa povrcem, tunom utd...e sad dali poslije takve marende koja je kod mene oko š0.30-šš mogu doma normalno rucati oko š6 tad je rucak) ili bi tad trebala imati međuobrok? |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trebala bi imati međuobrok ;)
|
|
mamma
Cita FAQ Joined: 13 Rujan 2010 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
tnx to sam i mislila, misli da cu morati ipak za marendu nešto lakše, a rucak sa familijom normalni. E sad, što je ok za marendu na poslu? |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Posni i raženi, posni i bademi, tuna i raženi, raženi i dimcek, stvarno ima puno mogucnosti, kombiniraj :)
Edited by Pitbull |
|
Murki
Cita FAQ Joined: 04 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja za dorucak jedan dan nosim postni sir i fetu domaceg ( pecen u pekacu ) razenog kruha,drugi dan pahuljice u mlijeku od 1,5%mm, kuhanu rizu sa mrkvom i svaki dan dodajem nesto novo!
|
|
wannabe skinny
Cita FAQ Joined: 23 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
zvuci super, ja furam sa sobom integralni dvopek :) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |