Posao i zapošljavanje |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Strojarska tehnicka škola, racunalni tehnicar u strojarstvu |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Planiraš nešto studirati? |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Imam u planu studirat, trenutno me menadžment ili nešto slicno privlaci ali ima još vremena do odluke |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Menadžment je sada in, no to je meni veoma upitno... Jako puno studenata studira menadžment, i svi su menadžeri cim izađu s fakulteta bez šh radnog iskustva. To jednostavno meni ne stoji. Da bi postao kvalitetan menadžer, moje mišljenje je da moraš proci proces od radnika, do voditelja pa do menadžera. Jednostavno trebaš biti upoznat sa svim zadacima / zahtjevima posla da bi mogao kvalitetno rukovoditi odjel / kompaniju. To je to. |
||||
|
||||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Trenutno se bavim treniranjem drugih i sebe :) Uživam u tome kao u niti jednom drugom poslu do sad. Uopce nemam osjecaj da mi je to posao, a ponekad bih volio da treninzi ne traju tako kratko jer stvarno volim poducavati.
Osim što vodim grupne treninge, sve više održavam i kettlebell seminare... Prije sam bio teta u vrticu :) |
||||
www.strongfirst.com.hr
|
||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Razumijem što želiš reci i slažem se, treba bit upoznat sa svime što firma donosi, treba bit upoznat sa problemima i treba ici stepenicu po stepenicu, to je daleko kvalitetnije nego da odmah skocim na mjesto menadžera. Neznam, privlaci me menadžment jer sam dosta društvena osoba, relativno se dobro prilagođavam osobama oko sebe, pokušavam bit odgovoran koliko mogu u svojim godinama, jer u ostalom kad završim studij želio bih radit nešto što me privlaci i u cemu bih uživao. Znam da je menadžment dosta odgovorna struka i malte ne uvjetuje daljni razvoj kompanije/odjela ali volim sebi postavljat neke ciljeve pa mislim da bi mi ta struka odgovoarala. Sve u svemu imam još dosta vremena da se odlucim što cu dalje, možda se i predomislim Evo jedno pitanje za tebe, kad bi trebao sad upisat neki studij, što bi izabrao? Edited by soner_9393 |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ne znam, svatko ima svoje prioritete i to je stvar pojedinaca. Sada ce se možda mnogi iznenaditi, no ja sam ing. informatike. Bavim se fitness-om više od 8 godina i otuda ideja oko portala i cijele zajednice. Bitno je što želite u životu raditi i u cemu želite uživati. Kada sam ja završavao srednju školu, bilo je jasno da IT industrija "buja", i da je to industrija koja ce mijenjati sve u svijetu. Odatle i moj odabir za to. Edited by Zoki |
||||
|
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Volio bih da mi odgovorite na sljedece pitanja (kratko istraživanje moje):
što bi prije odabrali? a) posao koji radite s guštom, a ne osigurava vam dovoljno novaca b) posao koji malo manje volite, no osigurava vam dovoljno novaca za pristojan život što vam je bitno u odabiru posla, gušt ili novac? Znam da je mix najbolje, no kada bi morali birati, što bi odabrali? |
||||
|
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
trenutno bi b odabra sigurno,jer nebi mi bija gust nesto radit a da nemogu zaradit dovoljno za svoje potrebe
|
||||
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
sad mi je cilj upisat faks , možda nađem neki posao preko ljeta , a najrađe bi radio u svojoj struci ( drvodjeljski tehnicar dizajner )
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja trenutacno tražim posao
p.s između one dvije opcije biram vece prihode, jbg, nije gušt ako moraš na svaku kunu gledati i ne možeš ni sebi ni drugima priuštiti neku sitnicu Edited by Iluvatar |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a iskreno, sad bih izabrala nešto što donosi novac, možda cak managment haha...taj haha je zato što sam bila vrlo protiv toga kad sam birala jer kao "to nema veze s tim što ja jesam" + argument koji je zoki naveo kako si manager cim izađeš, bez pojma o icemu u praksi zapravo. taj argument i dalje stoji, međutim kako sad razmišljam, bitnije je imati dobre prihode jer tako možeš i financirati što bolje sve što te zanima-tecaj francuskog, putovanja, knjige, glazbu...ono što te stvarno zanima, možeš raditi i mimo posla, možda je cak tada i ugodnije jer ostaje u sferi užitka, kao nešto samo tvoje, nešto s cim se odvajaš od svega no sad vec govorim o dojmu
|
||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|||
+š, što su veci prihodi možeš više ulagat u sebe, to mi se sviđa. A što bih izabrao, vjerovatno vece prihode ali sigurno nebih pristao na posao u kojem nebih barem malo uživao |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
da, to sigurno, ne bih mogla raditi posao koji baš ne mogu smisliti ili mi je bar ubitacno dosadan ma, sad ne mogu uopce zamisliti gdje sve to može završiti
|
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Koje su po vama industrije koje ce najviše bujati sljedecih š0ak godina.. ?
Moji prijedlozi su: IT, medicina, arhitektura, farmaceutika i biotehnologija, financije |
||||
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
I na kraju svi završe kod mene, end of story |
||||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |