New Posts New Posts RSS Feed - Posao i zapošljavanje
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Posao i zapošljavanje

Post Reply Post Reply Page  <123>
Author
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Lipanj 2010 at 18:48
Originally posted by Zoki Zoki wrote:

Originally posted by soner_9393 soner_9393 wrote:

Eh Zoki ja sam ti ucenik, još ne student

Koja škola?

Strojarska tehnicka škola, racunalni tehnicar u strojarstvu
Rijeąeno na PM.
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Lipanj 2010 at 18:49

Koja škola?

Planiraš nešto studirati?
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Lipanj 2010 at 18:55

Koja škola?

Planiraš nešto studirati?

Imam u planu studirat, trenutno me menadžment ili nešto slicno privlaci ali ima još vremena do odluke
Rijeąeno na PM.
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Lipanj 2010 at 01:08

Imam u planu studirat, trenutno me menadžment ili nešto slicno privlaci ali ima još vremena do odluke

Menadžment je sada in, no to je meni veoma upitno...
Jako puno studenata studira menadžment, i svi su menadžeri cim izađu s fakulteta bez šh radnog iskustva. To jednostavno meni ne stoji.

Da bi postao kvalitetan menadžer, moje mišljenje je da moraš proci proces od radnika, do voditelja pa do menadžera. Jednostavno trebaš biti upoznat sa svim zadacima / zahtjevima posla da bi mogao kvalitetno rukovoditi odjel / kompaniju. To je to.
Back to Top
Sasa Rajnovic View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sasa Rajnovic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Lipanj 2010 at 09:03
Trenutno se bavim treniranjem drugih i sebe :) Uživam u tome kao u niti jednom drugom poslu do sad. Uopce nemam osjecaj da mi je to posao, a ponekad bih volio da treninzi ne traju tako kratko jer stvarno volim poducavati.
Osim što vodim grupne treninge, sve više održavam i kettlebell seminare...

Prije sam bio teta u vrticu :)
www.strongfirst.com.hr
Back to Top
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Lipanj 2010 at 11:08

Menadžment je sada in, no to je meni veoma upitno...
Jako puno studenata studira menadžment, i svi su menadžeri cim izađu s fakulteta bez šh radnog iskustva. To jednostavno meni ne stoji.

Da bi postao kvalitetan menadžer, moje mišljenje je da moraš proci proces od radnika, do voditelja pa do menadžera. Jednostavno trebaš biti upoznat sa svim zadacima / zahtjevima posla da bi mogao kvalitetno rukovoditi odjel / kompaniju. To je to.

Razumijem što želiš reci i slažem se, treba bit upoznat sa svime što firma donosi, treba bit upoznat sa problemima i treba ici stepenicu po stepenicu, to je daleko kvalitetnije nego da odmah skocim na mjesto menadžera.

Neznam, privlaci me menadžment jer sam dosta društvena osoba, relativno se dobro prilagođavam osobama oko sebe, pokušavam bit odgovoran koliko mogu u svojim godinama, jer u ostalom kad završim studij želio bih radit nešto što me privlaci i u cemu bih uživao. Znam da je menadžment dosta odgovorna struka i malte ne uvjetuje daljni razvoj kompanije/odjela ali volim sebi postavljat neke ciljeve pa mislim da bi mi ta struka odgovoarala.

Sve u svemu imam još dosta vremena da se odlucim što cu dalje, možda se i predomislim 

Evo jedno pitanje za tebe, kad bi trebao sad upisat neki studij, što bi izabrao?

Edited by soner_9393
Rijeąeno na PM.
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Lipanj 2010 at 12:36

Evo jedno pitanje za tebe, kad bi trebao sad upisat neki studij, što bi izabrao?

Ne znam, svatko ima svoje prioritete i to je stvar pojedinaca. Sada ce se možda mnogi iznenaditi, no ja sam ing. informatike. Bavim se fitness-om više od 8 godina i otuda ideja oko portala i cijele zajednice.

Bitno je što želite u životu raditi i u cemu želite uživati. Kada sam ja završavao srednju školu, bilo je jasno da IT industrija "buja", i da je to industrija koja ce mijenjati sve u svijetu. Odatle i moj odabir za to.

Edited by Zoki
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Lipanj 2010 at 12:47
Volio bih da mi odgovorite na sljedece pitanja (kratko istraživanje moje):

što bi prije odabrali?
a) posao koji radite s guštom, a ne osigurava vam dovoljno novaca
b) posao koji malo manje volite, no osigurava vam dovoljno novaca za pristojan život

što vam je bitno u odabiru posla, gušt ili novac?
Znam da je mix najbolje, no kada bi morali birati, što bi odabrali?
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Lipanj 2010 at 12:51
 trenutno bi b odabra sigurno,jer nebi mi bija gust nesto radit a da nemogu zaradit dovoljno za svoje potrebe
Back to Top
niXa View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote niXa Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Lipanj 2010 at 12:55
sad mi je cilj upisat faks , možda nađem neki posao preko ljeta , a najrađe bi radio u svojoj struci ( drvodjeljski tehnicar dizajner )
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Lipanj 2010 at 13:04
Ja trenutacno tražim posao

p.s između one dvije opcije biram vece prihode, jbg, nije
gušt ako moraš na svaku kunu gledati i ne možeš ni sebi ni
drugima priuštiti neku sitnicu

Edited by Iluvatar
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.
Back to Top
AnastasiaB View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote AnastasiaB Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Lipanj 2010 at 13:21
a iskreno, sad bih izabrala nešto što donosi novac, možda cak managment haha...taj haha je zato što sam bila vrlo protiv toga kad sam birala jer kao "to nema veze s tim što ja jesam" + argument koji je zoki naveo kako si manager cim izađeš, bez pojma o icemu u praksi zapravo. taj argument i dalje stoji, međutim kako sad razmišljam, bitnije je imati dobre prihode jer tako možeš i financirati što bolje sve što te zanima-tecaj francuskog, putovanja, knjige, glazbu...ono što te stvarno zanima, možeš raditi i mimo posla, možda je cak tada i ugodnije jer ostaje u sferi užitka, kao nešto samo tvoje, nešto s cim se odvajaš od svega no sad vec govorim o dojmu
Back to Top
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Lipanj 2010 at 13:23
Originally posted by AnastasiaBeaverhausen AnastasiaBeaverhausen wrote:

a iskreno, sad bih izabrala nešto što donosi novac, možda cak managment haha...taj haha je zato što sam bila vrlo protiv toga kad sam birala jer kao "to nema veze s tim što ja jesam" + argument koji je zoki naveo kako si manager cim izađeš, bez pojma o icemu u praksi zapravo. taj argument i dalje stoji, međutim kako sad razmišljam, bitnije je imati dobre prihode jer tako možeš i financirati što bolje sve što te zanima-tecaj francuskog, putovanja, knjige, glazbu...ono što te stvarno zanima, možeš raditi i mimo posla, možda je cak tada i ugodnije jer ostaje u sferi užitka, kao nešto samo tvoje, nešto s cim se odvajaš od svega no sad vec govorim o dojmu

+š, što su veci prihodi možeš više ulagat u sebe, to mi se sviđa.

A što bih izabrao, vjerovatno vece prihode ali sigurno nebih pristao na posao u kojem nebih barem malo uživao
Rijeąeno na PM.
Back to Top
AnastasiaB View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote AnastasiaB Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Lipanj 2010 at 13:26
da, to sigurno, ne bih mogla raditi posao koji baš ne mogu smisliti ili mi je bar ubitacno dosadan ma, sad ne mogu uopce zamisliti gdje sve to može završiti
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Lipanj 2010 at 13:47
Koje su po vama industrije koje ce najviše bujati sljedecih š0ak godina.. ?

Moji prijedlozi su: IT, medicina, arhitektura, farmaceutika i biotehnologija, financije
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Lipanj 2010 at 13:51

Koje su po vama industrije koje ce najviše bujati sljedecih š0ak godina.. ?

Moji prijedlozi su: IT, medicina, arhitektura, farmaceutika i biotehnologija, financije

I na kraju svi završe kod mene, end of story  

Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.