Posao i zapošljavanje |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hahaha, kako brutalno |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zanimljivo... ja sam trenutno u opciji "b"... imam solidna primanja i u mirovini sam... definitivno radim posao koji ne volim !
Dok sam radio kao policajac imao sam manju placu nego sad mirovinu... ali sam bio zadovoljan svojim poslom... radio sam i na debelim minusima kad nisam mogao pronac ni pseto u gradu... stajalo se i na + 35 celizica... a ni kapi hladovine... bilo je bome i djeva u nevolji kojima je trebalo pomoc ... kako god... bio sam zadovoljniji poslom koji sam radio iako su mi primanja bila manja! |
||
Who dares wins!
|
||
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mene psihicki dotuce kad moram raditi posao koji ne volim!
kad-tad ce se naci netko tko radi taj posao sa strašcu i tad naše radno mjesto postaje nesigurno... dakle - izabrala bih opciju manje placenog posla koji cu raditi sa zadovoljstvom i buditi se sa smješkom na licu! dizati se svako jutro sa grcem u želucu i mrziti sebe i cijeli svijet jer moraš ici na posao koji ti ide na živce - ne hvala! ne možeš biti pozitiva i dobrog raspoloženja i raditi posao koji ne voliš! a namrgođene i nezadovoljne ljude ne volim u svojoj blizini posao koji je bolje placen, a koji ne volim obavljati može potrajati samo nekoliko mjeseci, tek toliko da se skupi neka para, ali izabrati to kao svoju profesiju - bljak |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kod psihica jel? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zoki,
trenutno sam u opciji A)...radim na tome da postane opcija C) (opcija C je da radim nešto u cemu uživam i imam dovoljno novca za pristojan život :) |
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da.. C) je idealna opcija - gušt + dovoljna novaca.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |