New Posts New Posts RSS Feed - Posao i zapošljavanje
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Posao i zapošljavanje

Post Reply Post Reply Page  <123
Author
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Lipanj 2010 at 13:59
Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

Originally posted by Zoki Zoki wrote:

Koje su po vama industrije koje ce najviše bujati sljedecih š0ak godina.. ?

Moji prijedlozi su: IT, medicina, arhitektura, farmaceutika i biotehnologija, financije

I na kraju svi završe kod mene, end of story  

Hahaha, kako brutalno
Rijeąeno na PM.
Back to Top
Psyho View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Psyho Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Lipanj 2010 at 14:09
Zanimljivo... ja sam trenutno u opciji "b"... imam solidna primanja i u mirovini sam... definitivno radim posao koji ne volim !

Dok sam radio kao policajac imao sam manju placu nego sad mirovinu... ali sam bio zadovoljan svojim poslom... radio sam i na debelim minusima kad nisam mogao pronac ni pseto u gradu... stajalo se i na + 35 celizica... a ni kapi hladovine... bilo je bome i djeva u nevolji kojima je trebalo pomoc     ... kako god... bio sam zadovoljniji poslom koji sam radio iako su mi primanja bila manja!
Who dares wins!
Back to Top
Blia View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Blia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Lipanj 2010 at 15:04
mene psihicki dotuce kad moram raditi posao koji ne volim!
kad-tad ce se naci netko tko radi taj posao sa strašcu i tad naše radno mjesto postaje nesigurno...
dakle - izabrala bih opciju manje placenog posla koji cu raditi sa zadovoljstvom i buditi se sa smješkom na licu! dizati se svako jutro sa grcem u želucu i mrziti sebe i cijeli svijet jer moraš ici na posao koji ti ide na živce - ne hvala! ne možeš biti pozitiva i dobrog raspoloženja i raditi posao koji ne voliš! a namrgođene i nezadovoljne ljude ne volim u svojoj blizini

posao koji je bolje placen, a koji ne volim obavljati može potrajati samo nekoliko mjeseci, tek toliko da se skupi neka para, ali izabrati to kao svoju profesiju - bljak
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Lipanj 2010 at 22:46
Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

Originally posted by Zoki Zoki wrote:

Koje su po vama industrije koje ce najviše bujati sljedecih š0ak godina.. ?

Moji prijedlozi su: IT, medicina, arhitektura, farmaceutika i biotehnologija, financije

I na kraju svi završe kod mene, end of story  

Kod psihica jel?

Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
Sasa Rajnovic View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sasa Rajnovic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Lipanj 2010 at 14:38
  Zoki,

trenutno sam u opciji A)...radim na tome da postane opcija C) (opcija C je da radim nešto u cemu uživam i imam dovoljno novca za pristojan život :)
www.strongfirst.com.hr
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Lipanj 2010 at 23:33
Originally posted by Sasa Rajnovic Sasa Rajnovic wrote:

Zoki,

trenutno sam u opciji A)...radim na tome da postane opcija C) (opcija C je da radim nešto u cemu uživam i imam dovoljno novca za pristojan život :)

da..
C) je idealna opcija - gušt + dovoljna novaca..
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.