Poslije prejedanja |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znam ja da ti to znaš, ali znaš ono naše staro...napomena za ostale Hmmm pa sad....sad je pitanje kako celebre vidi tu ravnotežu o kojoj govori :) Nekome je ravnoteža samo da ostane na istoj kilaži, bez obzira na kompoziciju tijela :) Pa sad, ako trenira, dosta se krece, ima dobru genetiku... i ta brljavljenja mogu proc, da na tjednoj bazi bude na 0 i održava se, cak i sa dobrom formom. Vidim takve, koji cak niš ni ne rade, a provode nešto slicno i izgledaju bolje od mene koja se 4x tjedno lomim u gymu Kažem, teško je to ovako gledat......bez nekih detaljnijih podataka teško je reci - ne znamo da li trenira, kako trenira, kako tocno jede te dane....koji je tjelesni tip uopce...i tako to.....niti, što je najbitnije - što uopce želi A što je najbolje, cak i taj post ima svoja pravila, pogotovo ako se pazi na mišicnu masu |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa zato kazem moja je pretpostavka bila da nista nevedeno ne radi jer bi valjda reka, nadam se i post ima pravila (s kojim cu se nazalost uskoro poblize upoznat kao sto i festica prejedanja ima
Edited by avangarde - 25 Listopad 2013 at 11:24 |
|
cookies are for pussies
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
zacudio bi se ti koliko moje tijelo može spremit u masne naslage od samo jednog dana prejedanja, doduše zacudio bi se i kad bi vidio koliko mogu pojest al to je druga prica :P, ako je genetika loša spremaš apsolutno sve što je višak (naravno da se naskladišti vode ali ja sam npr imao razliku od 5 kila u jednom danu jedenja, da se razumijemo ne hvalim se i znam da to nije dobro ali znalo mi se dogodit :() o postu necu pisat i ima raznih tema ali sve ima svojih prednosti i mana |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, ali 5 kg cega? Nije samo voda u pitanju I kako tocno vidiš koliko je tijelo spremilo u masti nakon tog jednog dana? Sve ovisi, o puno toga......a i loša genetika se može ublažit redovitim i dobrim treningom tako da.....sve ovisi :)
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam samo naveo to kao primjer, ima tu cak nešto i mišica jer se to obicno dogadjalo u doba pojacanog apetita poslije treninga, ja cu ubuduce takvo prejedanje izbjegavat :P
|
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mozda prevec sudim po sebi, hebiga,,,, ja koliko god pojeo sam u deficitu
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |