posni i "Popratne pojave" |
Post Reply |
Author | |
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Srpanj 2008 at 20:57 |
jedem dukatov posni sir i nakon toga mi trbuh jako "iskoci"-nadutost valjda,a buduci kako ga jedem u drugom dijelu dana,sve dok se ne probudim mi je takav trbuh. da li je i vama tako? kaj bi ovo moglo biti-sol pa da navuce vodu,intolerancija...? u pocetku kada sam ga jela nije mi ništa bilo slicnoga,ovo mi se pocelo događati u zadnjih mjesec dana. da nije zbog promjene nacina prehrane?
Edited by evica |
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
Opiši te promjene koje si uvela. Druga stvar, s cime jedeš posni? Jedeš li cijelo vrijeme jednu marku posnoga ili si mijenjala? Nema soli u posnom, ali je ima u zrnatom svježem siru zbog cega i ima bolji okus od posnog. Malo mi je sumnjivo da je od posnoga jer kako sama kažeš u pocetku nije bilo nadutosti. |
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
promjene se odnose na zdravu prehranu-znaci više ne jedem kruh,cokoladu i ostali junk,prehrana mi se temelji na vocu,povrcu,posnom i jogurtima. cijelo vrijeme jedemdukatov posni. |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moram priznati da nisam to primijetila od sira.... Hm, povrce - da, ali sir....
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |