Posni sir |
Post Reply ![]() |
Page <1234 38> |
Author | ||
David ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jedem Dukatov. OK je. Svako toliko umjesam malo kikirikija ili sl. i odlicno je. Dnevno oko 300 g ovisi kako sam raspolozen (posto nisam neki fitness freak, jednostavno jedem sta mi dodje; pa tako i u posni znam staviti 3 velike zlice secera, malo grozdjica i bude mi odlican zadnji obrok) |
||
"Krilati ektomorf"
|
||
![]() |
||
avantgard ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 04 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 57 |
|
Novi sam ovdje, zanima me zasto tak jedete puno sira, zbog cega je on potreban??
|
||
![]() |
||
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
|
Zato jer na š00g ima oko š2g bjelancevina, oko 2g masti i oko 2g ugljikohidrata.
Namirnice malo prouci na: https://www.fitness.com.hr/images/clanci/sastav-namirnica.jpg |
||
![]() |
||
avantgard ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 04 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 57 |
|
Jel bi valjalo onda jest i sardine iz konzerve umjesto posnog sira, tune...
|
||
![]() |
||
laac ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 27 Kolovoz 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 25 |
|
jel je zdrav i domaci sir (ali pravi domaci) kao i posni...iako sadrzi vise masti ?
|
||
the mystery of life isn't problem to solve but reality to experience.
|
||
![]() |
||
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
|
Domaci sir, od kumice sa placa, je mastan tako da se ne moze usporedjivati sa posnim.
Posni je svakako bolja varijanta. |
||
![]() |
||
direktor ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 03 Sijecanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 37 |
|
je,posni je skoro uvijek bolja varijanta,ali u fazi mase mi je dobar i od kumica,jeftiniji je i ukusniji,to svakako.
zapravo kad pogledam posni uopce vise ni ne jedem,ni tunu..i slicne ljigavije.. piletina br.š ! i brdo proteina u prahu.Jeza me hvata kad se sjetim koliko sam vremena potrosio u kuhinji na pripremu hrane ( proteini,masti.povrce,uh..) pa priprema hrane za posao..pa hvatanje povoljnog trenutka kada to pojesti,pa tako 6-8 puta dnevno.. sad shakeam u 5minuta s komadom crnog,integralnog kruha,i mir bozji. |
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
Kao na sve tako i tu gledamo sastav (proteine, uh i masti). Uglavnom, posni sir je kvalitetan izvor proteina. |
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
Svi mijesaju pojmove ZDRAVI i DIJETNO. Zdrav je i med pa ga ne jedem. Masnije je u svakom slucaju, ponekad i duplo ili troduplo. Ako imas izbora.... |
||
![]() |
||
|
Dukat posni sir Vidjela sam da ga netko jede pa me zanima.... Ja ga nisam dugo uzimala, jela sam onaj KIM-ov i nekidan sam uzela opet Dukatov i primjetila da je puuuuno meksi nego kad sam ga zadnji put jela. Jel takav vec duze ili sam i naletila na neki mladi....? |
||
![]() |
||
crystal planet ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
|
osobno jedem samo dukatov i svida mi se. mekan je, ima dobar okus, pogotovo kad je svjez.
![]() |
||
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
||
![]() |
||
enaa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
|
Ja jedem i Dukatov i KIM-ov. Ne znam kakav je Dukatov bio ranije, medjutim sada je sasvim ok.
|
||
![]() |
||
|
Probaj Dukatov zrnati sir (200g) ![]() ![]() |
||
![]() |
||
crystal planet ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
|
haha, istina, kad ga otvorim navecer i jedem slijedeci dan opet taj isti, dobi malo kiselkast okus i onda bas nije najbolji, al svjezi je super. zrnati? probat cu, tnx ![]() |
||
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
||
![]() |
||
|
cccc, opet ti s tim zrnatim..... A cuj.... posni ima š0%, a zrnati 20% m.m., tako da.... Znam da je finiji, ali je i DUPLO masniji! |
||
![]() |
||
|
A cuj...bolje zrtvovat to malo masti za dobar okus i uzitak pa to poslije potrosit.
![]() A opet nekakvih 2-3g masti na š00g nije puno (uz š2g bjelancevina i nes sitno uh). Edited by Mr G. |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 38> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |