Posni sir |
Post Reply | Page <1 363738 |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A kakav je ovaj Goldessa? ...koji je isto na slici
Edited by Zoki - 05 Svibanj 2013 at 01:50 |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Ivica23
Viden/a u gymu Joined: 30 Rujan 2012 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni je Milbona iz Lidla najodvratniji sir koji sam ikada probao, i onaj zdenka polumasni, bas su mi grozni okusi. Meni baka vec jedno 2mjeseca pravi domaci posni sir, kupuje domace mlijeko od nekih ljudi 15kn 5 litara, ostavi to mlijeko 2 dana da se siri, kada se usiri pokupi sav kajmak i iscjedi sirutku i tako dobijem domaci posni sir, onak suh malo ali ukusan, i još jedno 4l sirutke koja je puuuna proteina.
|
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
prefin samo što je malo masniji od ovog drugog..
|
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pilos Svježi posni sir od hrvatskog mlijeka u Lidlu (citaj: Zdenka svježi posni sir i cetiri kune jeftiniji nego drugdje)
14g bjelancevina, 2g ugljikohidrata, 2g masti na 100g Jedini posni koji ima samo 2g ugljikohidrata, i po tome najmanje laktoze u sebi. |
||
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Goranchero - hvala na ovom podatku!!
|
||
Post Reply | Page <1 363738 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |