Postani student - državna matura |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Lipanj 2010 at 14:25 |
Državna matura - sve vezano za nju
Kako sad funkcionira ovo s državnom maturom? Bez državne mature više ne možeš upisati fakultet? Imamo li ovdje srednjoškolce - ako imamo, kako ste prošli na državnoj? Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nagodinu maturiram, ove sam pisao probnu.
Esej iz hrvatskog (viša razina) - 90% Matematika (osnovna) - 75% Nije loše, s obzirom da nisam 5 minuta ponavljao za tu probu.. Nagodinu najvjerojatnije pišem hrvatski i engleski višu razinu, matematiku osnovnu i psihologiju kao izborni. |
|
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
|
kolko sam cula rezultate od maturanata i ovako opcenito dojmove, prosla je katastrofa... ovo je bila jedna od glupljih ideja da se uvede... Bog mi pomogo iduce godine da to napisem kako spada.... ja nisam ni saznala rezultat svog eseja jer ga nisu ispravili -.-' a matematiku nismo pisali... bravo Lega, rezultati su ti i vise nego dobri!
|
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam sve prošao , ali mi nije jasno kak se prijaviti na neki fakultet ( sad ked je to završno prijavljivanje ) , ili dali smo opce upali? pomalo mi je nejasno to (:
Edited by niXa |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
o jadan hahahahah |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |