Postotak masti |
Post Reply | Page <123> |
Author | |||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
kaliper je najpouzdaniji...ali evo sad vidim ove sprave kostaju oko 30k kuna tak da mora bit precizna de je hebes... btw: zmaj u vecini ljekarni mozes provjerit svoj bf i ostalo, cak mislim da je besplatnoEdited by soner_9393 |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Freakusha
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vjerojatno nisam napisala ono najosnovnije... Ta sprava radi na otporu tijela... A da je precizna - je. Jer moraš primiti cvrsto i doslovno gurati tu spravu i na temelju tog otpora (preko dlanova) ti izmjeri mast. |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
30k kuna jel to 30 000??? ok freakusha recimo da djeluje neznan |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hehee... je..30 000kn.. ma kaliper je dovoljan.. samo trazim di se moze kupit za jeftine pare..
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a evo citam nesto na netu ima za 5-6 $ ( ne ebay-u) kaliper..sad koliko je pouzdan neznam al ja mislim da cu ga uzet
|
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A kolika je postarina na to?? evo meni danas stigla dekstroza od pro.nutritiona, 60kn 2 kapeta, a postarina 40kn |
|||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
I sad ti treba komad plastike da ti utvrdi ono što vidiš u ogledalu i osjetiš pod prstima? Uhvatiš se kod bokova, na trbuhu, nogama, rukama i odmah vidiš kolko masti imaš. Ak je debelo, debelo je, ak nemaš šta uhvatit na dobrom si putu. |
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma sve to stoji..al jbg ako hoces pratit napredak malo preciznije isplati se dat tih par dolara... |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A i to što kažeš :) |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
neznam kolika je postarina ali ne vjerujem da je vise od 4-5 $..znaci kaliper te ispadne š0-ak $ sto nije previse |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dal znate koliko naplate postarinu preko ebay-a? gledam narucit kaliper, kosta 8USD + 3USD kao shipping and handling.. sad me zanima koliko ce mi jos nasi naplatit.. ako tko zna?
|
|||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
I što recimo ako si skinny fat? Uhvatiš se time na nadlaktici i pokaže da si mršav, a na trbuhu ti pokaže pretilost maltene..šta onda? Ako ceš preciznije, pocneš brojat redove plocica na trbuhu i hvatišta kvadova |
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma sve jedno jesi skinny ili endo ili... kaliper je napravljen da ti pomogne a ne da ti odmogne ...ti imas svoje misljenje ja imam svoje i sta sad..ogledalo je najbolje ali opet i kaliper nije lose imat |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nije baš svejedno jesi li endo ili skinny, ne bih išao tako daleko. A zbog cega nije loše imat kaliper? I kako mi on to može pomoc?
|
|||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dobro je Thorn rekao, pogledaj se u ogledalo, odma vidis sta je brate, il si debel il nisi. Jedino ak mislis da te ogledalo laze, onda valja imat kaliper. Mene uopce ne zanima cifra BFa, zanima me kako to na oko izgleda.
|
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
hebate led i prepirka oko kalipera..uff kome treba kupit ce ga tko misli da mu ne treba nece |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |