Poštovanje! |
Post Reply |
Author | |
seno
Viden/a u gymu Joined: 20 Travanj 2010 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Travanj 2010 at 14:50 |
Ja sam Senad Dizdarevic. Bodybuilding treniram 28 godina, a š5 godina sam osobni trener, 5 godina u Njemackoj i zadnjih š0 godina Hrvatskoj, tocnije u Osijeku. Radim u Bodybuilding udruzi HIT GYM iz Osijeka. To je fitness studio specijaliziran za individualan rad sa svakim clanom, što podrazumjeva vođenje treninga svih clanova, a prehrane onih koji to žele.
Eto ukratko sam se predstavio i još jednom pozdrav svima! |
|
Ingrid-poledance
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 84 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav Senade,
vidim da je tu obilno fitness iskustvo. Ovakav clan je pogotovo dobrodošao - nadam se da ceš uživati na forumu i da cemo svi razmijeniti malo iskustva! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav... vidim i jako dobar post i detaljna objašnjenja..... lijepo.....
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
lik ocito zna znanje, dobrodosa na forum.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |