Potrebni savjeti, hvala. |
Post Reply |
Author | |
Deshsteis
Cita FAQ Joined: 23 Lipanj 2016 Location: Sarajevo Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Lipanj 2016 at 12:12 |
Poštovanje prije svega
Visok sam 183cm i težak 77kg. Planiram za koji dan u teretanu, pa me zanima kako da u isto vrijeme skinem stomaka, a povečam mišićnu masu? Nije mi stomak toliko velik, ali želim da se bar malo oslikaju trbušnaci. Da li da radim program npr. jednu sedmicu program za masu, a drugu program za definiciju? Šta od suplimenata da koristim? Pošto sam imao u planu da uzmem ''Impact Whey Protein (MyProtein)''. I ne znam da li da ubacim i kreatin? Lijep pozdrav želim |
|
jasna781
Cita FAQ Joined: 18 Studeni 2016 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa ako želiš povećat učinkovitost, napravi si combo, sad ti je akcija na myproteinu i na protein i na kreatin :)
|
|
lucijaprsa12
Cita FAQ Joined: 01 Rujan 2015 Status: Offline Points: 84 |
Post Options
Thanks(0)
|
odes prvo na definiciju, iako mislim da nema potrebe dugo biti na njoj i kada skines stomak onda se prebaci na masu, u definiciji whey i fat burner su super, a kreatin mozes a ne moras, bolje ne, nema potrebe za njim
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |