Power Plate, da ili ne? |
Post Reply |
Author | |
Kristina1745
Cita FAQ Joined: 06 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Veljaca 2012 at 12:07 |
Ajmo ljudi, Vaše cijenjeno mišljenje!
Koliko sam vidjela, citala, isprobala- svidja mi se. Ali uzmimo u obzir da sam ja pocetnik pa tako nisam ni kompetentna osoba za analiziranje istog. ono što me zanima je: smršaviti 5-6 kg i dobiti one lijepe vretenaste mišice. može li se to na toj spravici?
|
|
Rina
Cita FAQ Joined: 16 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako cemo iskreno, ovo je u rangu Top shopovih " spravica " pomocu kojih ceš revolucionarno i u ekstra brzom roku izgubiti sve nagomilane kilogrme, vratiti samopouzdanje i postici vitko tijelo kojim ceš mamiti uzdahe na plaži...
Sprave služe za vježbanje i kao takve ih shvati sve. Mršavljenje je jedan kompleksan proces koji nije u direktnoj vezi s vježbanjem na ikojoj spravi ovog svijeta. Buduci da si navela da si citala, preporucam ti da procitaš još samo ovo: https://www.fitness.com.hr/forum/fit-faq_forum23.html%20 Edited by Rina - 06 Veljaca 2012 at 13:27 |
|
Kristina1745
Cita FAQ Joined: 06 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na odgovoru, bilo je predobro da bi bilo istinito :)
-30min PP zamjenjuje 1,5h teretane, tijelo kao C.Crawford... šteta :) hvala na linku, bacam se na proucavanje :) Pozz
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |