Powerlifting klub OSIJEK |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
Navijamo za vas!! |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala!
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
OSka i ja prvi u svojim kategorijama, a kao klub smo osvojili trece mjesto u ukupnom poretku
Više na: http://https://www.facebook.com/pages/Team-OS/279735542091911 EDIT: Zoki uskoro se javim za clanak kad prodju doživljaji i kad se oporavim od natjecanja Edited by ThornOfFaith - 11 Veljaca 2013 at 17:20 |
|
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast, iskrene cestitke!!!! Nadam se da je to sve tek pocetak i da ce biti još puno natjecanja i puno pobjeda! |
|
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast!
Cestitam :)
|
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
...jos jednom cestitam. Svaka cast!!
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
OSka
Viden/a u gymu Joined: 07 Sijecanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 124 |
Post Options
Thanks(0)
|
Oooo vidi! Ima tema o nama!
Pa, šefe, ti meni ništa ne pricaš!!! Hvala na cestitkama! Opet sam osvojila Whey! Jeeeeeej!!!!! |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
O.O , cestitke !
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
vjerujem da bi thorn sada rekao da ti pricas dovoljno za oboje |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |