Pozdraav :) |
Post Reply |
Author | |
ancica2205
Cita FAQ Joined: 19 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Prosinac 2012 at 23:23 |
Evo da san se i ja napokon odlucila pokrenit ! Pratin vas vec neko vrime i super ste mi sa savjetima. :)
Uvatila me neka mala krizica veceras jer ne mogu nikako smrsavit, a zadnjih misec ipo dana se trudin Pa ako me iko moze savjetovaaat aaaa... Visoka sa 172, i iman 67 kg. Uspila san doc na 65 i onda se vratilo jer san jedan vikend zeznila xd znaci u principu nista se ne dogadaaa... Pocela san sa zdravon prehranom, ugl ujutro voda,voce, saka oraha ili badema i svjezi sok od grejpa ili narance. Izmedu popijem kavu, rucak ugl piletina, riba, povrce...i popodne voce, vecera il posni sir , il grozdice....pijem puno vode, zeleni caj itd.. Sta se tice vjezbanja prvih 1o-tak dana sam trcala 15-30 min, posto je zahladilo pocela sam doma radit vjezbe po 45-60 min, intervalni trening il kardio pola sata plus vjezbe snage, 5 puta tjedno... A nije mi jasno zasto vaga pokazuje istoooo...Eto ako mi iko moze dat koji savjet bila bi zahvalna :) |
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav, dobrodosla!
Prvo, kava nije medjuobrok Cini mi se da si u prevelikom kalorijskom deficitu pa ti tijelo smanjuje potrosnju kcal kako ne bi bilo u oskudici toliko... Ua dorucak radije ubaci neki izvor proteina i mozes zobene umjesto ovog. Za rucak UH, gledaj da ti obroci budu uravnotezeni. Ubaci medjuobrok nakon rucka. Najegzaktnija metoda bila bi izracunavanje potrebnih kcal na dnevnoj razini pa onda kalorijskog deficita. |
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
ancica2205
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na dobrodoslici!
zbrajan kalorije od samog pocetka, izracunala san si sve...pa pazin da to bude 500 manje...i zapela san za trening, tako da se nadam da ce uskoro neki rezultati.. I nemislim o odustajanju. |
|
jelava
Viden/a u gymu Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 139 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koliko kcal si izracunala da ti je potrebno ? BTW Dobrodošla ;)
|
|
ancica2205
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala :)
2348 pa dodem do 1800...Al vec vidim neke promijene male :) |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo ne odustaj rezultati ce doci !
|
|
jelava
Viden/a u gymu Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 139 |
Post Options
Thanks(0)
|
da 1800 je korektno ! ;) Inace ima žena sto idu ispod 1200 a to nikako nesmiju ! Onda remete sve procese u svome tijelo pocevsi s ... znate vec cim ;) Samo naprijed ;)
|
|
ancica2205
Post Options
Thanks(0)
|
A citala sam okolo, i tata mi difovac pa da koji savjet i on :) hvala puno iman forcu za sad xD
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
Haha, nista se ne moze tako lako poremetiti
Super, samo nastavi s trudom, vidjet ces da ce se isplatiti! |
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
ooo itekako može... been there, done that naravno, ne kroz tjedan, dva...mjesec.. ali kroz neko duže vremenko razdoblje, da..
Edited by Slavonka23 - 24 Prosinac 2012 at 18:31 |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |