Pozdrav 😜 |
Post Reply |
Author | |
TaPe
Viden/a u gymu Joined: 07 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 211 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Studeni 2015 at 18:42 |
Ciao, treba mi pomoc. Radim na brodu I nemam puno vremena niti mi je internet dobar da istrazujem. Dali mi netko moze staviti link ili napisati kako da si napravim pravilan program za vjezbanje. Teretana mi je dostupna , Ali Nisam fan masina.draze su mi body weight vjezbe I vjezbanje sa bucicama . Prije Sam radila preko programa koji mi sada nije dostupan. Ogranicena Sam vremenski. Prehrana mi je kako stignem jest. Ali nemojmo raspravljati o prehrani. Teorija mi je jasna samo sto trenutno po mom rasporedu nije moguce. Pone kad, sve cesce ovih dana bacim u kljun neku glupost jer mi je na zalost jedino to dostupno te se to pocelo polako lijepiti i na moje tijelo. Posto sam okruzena debelim i bolesnim amerima panika me lovi i iz dubine srca svog molin nekog da mi pomogne kako napraviti program da je efikasan i kratak posto moram i odspavat koji sat. Fizicki sam aktivna cijeli Dan, od kardia mi se zeludac okrece posto uglavnom trcim cijeli dan sa teretom na lijevom ramenu. Molim sve koji mogu i znaju da mi pomognu jer sam totalno nesposobna sama sebi pomoc. Hvala i ugodan dan 😊😄😊
|
|
* none but ourselves can free our minds *
|
|
TaPe
Viden/a u gymu Joined: 07 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 211 |
Post Options
Thanks(0)
|
I molim vas bez filozofiranja oko prehrane, kad Sam u mogucnosti jedem pravilno, kad nisam jedem sto mi je dostupno jer glad a necu bit 😄 Thank youuu 😊😊
|
|
* none but ourselves can free our minds *
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |