Pozdrav :D |
Post Reply | Page <1234 5> |
Author | ||
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to ti je tako, potrebno je kao samo se skonctrirat na trening prehranu i odmor, treba se uzimat hrpu dodataka prehrani i zamjenskih obroga i imat dobru genetiku. ja samo znam da sam se kad sam prestao trenirat preporodio i napokon mogao promjenit tijelo kako sam htio |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to je valjda ko i moje skakutanje na aerobicima 5 sati dnevno bez pomaka i onda samo 3 h tjedno treninga snage i to više nisam ja nego puno poboljšanija verzija mene |
||
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma to ti je tako jer nemo tesko je trenirat takav sport gdje si jos visok i dobit masu, i inace je visim teze, a i znas da vecina kosarkasa nisu nes a i oni se s godinama tek ojacaju. a ovo kaj si rekla za svoj primjer, tako sam ja trenirao jedan trening u teretani 9mj i imo mali napredak onda skoro skroz promjenio trening, napravio suprotno sto bi ti vecina tu i bilo gdje savjetovala i u 2mj imao duplo veci napredak nego u ovih 9mj. treba isprobavat razlicite stvari, vidit sta ti pase i djeluje i slusat tijelo. nema nis na brzinu a da je kvalitetno i dugotrajno |
||
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a ovo kaj si rekla za svoj primjer, tako sam ja trenirao jedan trening u teretani 9mj i imo mali napredak onda skoro skroz promjenio trening, napravio suprotno sto bi ti vecina tu i bilo gdje savjetovala i u 2mj imao duplo veci napredak nego u ovih 9mj. treba isprobavat razlicite stvari, vidit sta ti pase i djeluje i slusat tijelo. nema nis na brzinu a da je kvalitetno i dugotrajno [/QUOTE] Potpisujem. Nsimo svi isti - jednostavno treba pratiti svoje tijelo i biti sam sebi pokusni kunic. Probaš više nacina treniranja, razlicite vježbe i vidiš što ti najbolje odgovara. |
||
jelava
Viden/a u gymu Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 139 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
e moj brate koje muke . Al šta je najtragicnije ja masnih naslaga iman zbog loše jebene prehrane . Genetika mi baš i nije bolja strana al ja sam odlucio poraditi na sebi . Vrtim stalno i neznam jednostavno neznam koji plan prehrane da uzmem ... Neznam ako imate nešto do 2600 kcal i za mišicnu masu al za gubljenje masnih naslaga bio bih Vam zahvalan ! Sve pohvale i veliko hvala svima posebno tebi AVE :D |
||
mr-triple-double
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma ja sam ti jeo prije isto nezdravo, ali od silnih treninga nisam imao nis naslaga, ali sam bio mrsav, ali istina takva je genetika, ja da jedem junk bi bio mrsav, mozda samo dobio trbuh, ali ovako sa zdravom prehranom i pravilnim treningom ispadnem aletski graden sve se moze, samo se mora biti uporan i informirat se, citaj sve i iz hrpe informacija izvuces 10 posto bas za sebe |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne znam jel koji od ovih jelovnika što forumasi stavljaju ima 2500 kcal. Probaj si ovdje jos ubaciti svoje podatke pa vidi šta ce ti izbaciti u gramima za nutrijente https://www.fitness.com.hr/fit/kalkulatori/Kalkulator-kalorija.aspx. Ovdje imas jelovnik od 2000kcal pa probaj nesto ukombinirat http://fitnessangels.net/hr/jelovnik2000.php. Trudi se da jedeš cisto i bit ce rezultata.
Jesam to ja dobila nadimak ili ? Edited by avangarde - 21 Listopad 2012 at 21:48 |
||
mr-triple-double
Post Options
Thanks(0)
|
|
haha mislim da je mislio na tebe nesto kao ave cezare |
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
neki kažu mini hitler, al evo prihvatit cu i cezara |
||
jelava
Post Options
Thanks(0)
|
|
ave cezarice :P hvala Vam :D evo jedna poveznica za vas pravi ste :D http://www.youtube.com/watch?v=MdLwO1d39_Y :D :* |
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
sad su i puse pocele padati ajde, ajde, sastavi ti sebi jelovnik pa ga šibni, netko ce ti vec iskomentirat. Dotad train hard and eat clean ;) nema na cemu pozz |
||
jelava
Post Options
Thanks(0)
|
|
ahhahahah ma evo svaki dan padaju izjave od poznanika kako sam smrša a mislim sam u sebi i ti bi da treniraš ovako xD al nije to još to :D jednostavno ima još masnih naslaga i treba se izdefinirat :D a cezarice ovaj evo sad cu da sastavim nešto :D samo neznam jednostavno :D
|
||
mr-triple-double
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako ubrzo ne vidimo taj jelovnik, mini hitler ti dolazi pa se pazi
|
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
samo vi mene zezajte red, rad i disciplina |
||
mr-triple-double
Post Options
Thanks(0)
|
|
a moramo kad se otkrijes samo tako ali ziva istina ako se odma primi bas ono tocno u detalj i prehrane i rezultata ubrzat ce se rezultate strasno |
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
kad smo vec kod toga vec dugo vremena me zanima jel ti nick po treningu kojeg radis ili je trening dobio ime po tebi
|
||
Post Reply | Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |