Pozdrav :D |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | |
jelava
Viden/a u gymu Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 139 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala ti :D a ništa vidit cu taj u lidlu probat :D inace dukatov kada stavim u usta zamanta mi se :P odma mi dodje da povratim :D
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma dukatov ti zbilja najgori, probaj bilo koji drugi.
Meni super Rijecki posni sir, Vindija isto dobra |
|
jelava
Post Options
Thanks(0)
|
al fukat je ajme ajme :D
|
|
GrannySmith
Viden/a u gymu Joined: 08 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
O ukusima se ne raspravlja.
Kako je nekome Dukatov loš, drugima je dobar. Tako i oni kojima je Dukatov super, možda se ne svidja ono što vama valja. |
|
Harder Better Faster Stronger
|
|
jelava
Post Options
Thanks(0)
|
Nikako da nadem i nikako da sastavim.sebi plan prrhrane :s
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
strajkas ha ?? sjecas se sta smo pricali o mom nick-u i to ? |
|
jelava
Post Options
Thanks(0)
|
A trazim cezarice al nikako nac nesto oko 2500 kcal nadem il manje il vise i onda neznam sto izbacit :ssss
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
nadi s manje, lako ubacit jos par jaja, mesa dodat i Uh i eto kalorija |
|
jelava
Post Options
Thanks(0)
|
slozeni UH sto pod to spada ? :OOO
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
integralna riža,int.tjestenina,raženi/integalni kruh, kuhani krumpir...
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
jelava
Post Options
Thanks(0)
|
Moji Vi ... da ga silujem nece nikako do tih 2500 kcal ovaj sada mi je došao do nekih 2400 kcal ... Dorucak 7:30 - zobene pahuljice (80gr.) + mlijeko 0.5 % m.m. 14:00 Rucak - 1 cijelo jaje Po nekakvoj mojoj racunici nekih 2362 kcal ali s tim da neznam koliko kcal iznosi smedja riža i crni kruh 2 kriške ... PROTEINA - 260 G UGLJIKOHIDRATA - 160 G MASTI - 70 G s tim da opet nisam zbrajao u ovo smedju rižu i crni kruh što bi vjerojatno još diglo na ugljikohidratima VISINA : 201 CM P.S. NEZNAM KOLIKO CAJ DAJE NA KCAL I TIM SVIME JER GA ZA SADA PIJEM ZASLAdjENOG uskoro se prebacujem na bezšecerenog Edited by jelava - 23 Listopad 2012 at 23:13 |
|
jelava
Post Options
Thanks(0)
|
+ još shake gold wheya po 1 mjerica iza svakog treninga
|
|
jelava
Post Options
Thanks(0)
|
BTW cezarice cekamo tvoj comm :P
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
D: super, možeš dodati u zobene whey ujutro ako ti se ne daju nekad jesti jaja i voce takodjer
MO1- ponesi u školu malo badema i jednu posudicu zrnatog sira- ona je prakticna jer ima kasikicu pa mozes odmah jesti (jedino ako i s tim sirom nemas problem ) R: ovako, 100 grama smedje riže ima 337 kcal tako da bi ja tu jela samo rižu s mesom bez kruha+ povrce, povrce, punooo povrca MO2: fali neki protein- opet kažem najlakše ide sir ako vec jedeš orašaste i voce, možeš i tu neki mini sendvic pojesti ako je sir problem- kupi raženi kruh pa probaj s njim http://encian.hr/proizvodi/6, lijepo dodas malo tune i namaza malomasnog i etogac V: uredu. s tim da bih ja ipak ako je teretana navece u pitanju nakon teninga pojela P+UH, znaci onaj kruh iz MO (ako ces jesti voce, orasaste i sir) onda ovdje zajedno s nekom mesinom ili ovim jajima i svime sto si napisao pod veceru mjeerica proteina ima oko 120 kcal jesi to uracunao? a grozdani? |
|
jelava
Post Options
Thanks(0)
|
NISAM NI GROZDANI NI MJERICU WHEYA A GROZDANI CIJELA ONA KESA ZNAN DA IMA 55 KCAL ... NEMA PUNO ... A OVAJ TERETANA JE 2 DANA U TJEDNU OD 14:30-16 . STOGA OSTAJE VECERA OVU KOJU SAM JA STAVIO ILI ? BTW MO2 NIJE TEZAK JER IMAM TRENING ODMA U 6 I SAD AKO U 4:30-5 POJEDEM VALJDA NECE SMETAT
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
i de ovdje mjesto ove mrkve neko povrce koje ima manji GI- paprika, zelena salata, rajcica ima toga da ne nabrajam..
trening je prije vecere? ako da onda svakako poslije ide P+UH+ povrce, a pred spavanje ide jogurt i orasasti. jel ti to veceraš sat vremena ili ? |
|
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |