Pozdrav :D |
Post Reply | Page <1 345 |
Author | |
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
hm hm hm, pazi ovo http://gesuender-abnehmen.com/abnehmen/naehrwerte-kalorien-traubenzucker.html znaci 3 sheaka - oko 360kcal + groždjani --nakupi se toga nakon teretane ide vecera P+UH+povrce, a u ove druge dane slobodno samo P+M+povrce skini app i nije stvar u težini MO2 nego u balansu nutrijenata- P:M:UH, a ovdje imaš ako je voce i orašasti samo masti i uh.. Edited by avangarde - 23 Listopad 2012 at 23:41 |
|
jelava
Viden/a u gymu Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 139 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cezarice sto kazes na veceru integralni kruh , špinat i 2 pileca prsa velicine dlana svaki ?
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja kažem da može ako je samo jedna pnita kruha i špinat je na lešo, bez vrhnja :D
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
izbor hrane je super, a sad sro se tice gramaze to moras sam izracunati. znaci pileca prsa 100g cca 150kcal, spinat neka sica cca 25 kcal, integralni e to ovisi koji. velicina dlana opet moze bit cca 100g al ako je deblje moze bit i vise. mogao bi pocet vagat :) sto se tice ulja na kojem se pece trebalo bi biti kokosovo jer podnosi veliku temp ili bez masti pa preliti maslinovim. opet uz ovakav rucak ja pojedem hrpu salate. vlakna vlakna ;) |
|
jelava
Viden/a u gymu Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 139 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo je vecera ? :DDD A u salatu jel dodajes sol i ocat ili je samo isperes ?
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
slobodno zacini salatu:))
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
sorkac , vecera uglavnom, uz svaki obrok i meduobrok jedem nesto od povrca jer nisam ljubitelj voca bad pa njega ugl jedem ujutro. salatu zacinim s limunom i maslinovim al nece te ubiti ni ocat iako je to u pravilu alkohol pa ga ja izbjegavam |
|
Post Reply | Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |