Pozdrav fit ekipo! |
Post Reply |
Author | |
israela
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2015 Location: zagreb, croatia Status: Offline Points: 213 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Sijecanj 2015 at 23:34 |
Bavim se fitnessom godinama i došao je čas da se pridružim i virtualnom svijetu u kojem ću sa svima vama dijeliti iskustva i razmjenjivati savjete. Naime, imam 21 god , ime mi je Manuela i sport me izvukao iz klošarskog života. Vježbam intenzivno i dosad sam nakupila dosta saznanja o pravilnom jelovniku te rasporedu treninga u ovom našem jeli, nervoznom stilu življenja :D. Imam 50-ak kg zavisno o periodu variram najviše do 55 ako želim dobiti mase ili jednostavno se opustim, visoka sam 165 i uglavnom sam zadovoljna kako napredujem. No, nisam se došla hvaliti hehe nego predstaviti se pa moram i napomenuti da imam problema sa manjkom estrogena. Lijep pozdrav svima i nadam se nekom savjetu vezanom za moj nastavak treniranja i prehranu radi uzimanja estrogena . kako koliko itd.
evo i jedan emotikon tek toliko!
|
|
Velicanstveni orao na tlu slomio je krila, zato ja sa obje noge odlucih poletit'.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |