Pozdrav FITovci |
Post Reply |
Author | |
Lord_Nelson
Cita FAQ Joined: 11 Prosinac 2014 Location: Belisce Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Prosinac 2014 at 16:40 |
Eo kako sam zalutao malo na ovaj forum tražeći povoljnu ponudu utega i girji (za svoju kućno buduću improviziranu teretanu) odlučio sam se registrirati tako da bih mogao "ukrasti" koji dobar savjet, ili skinuti neki dobar trening.
Preko tjedna treniram,a za vikend ratujem na paintball terenima. Bicikl vozim kada god mogu :) Uživajte mi i trenirajte!!!
|
|
Ne smeta mi sto sanjam na engleskom samo me nerviraju njema?ki titlovi
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav :)))) Što imaš od improvizirane teretane? :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Lord_Nelson
Cita FAQ Joined: 11 Prosinac 2014 Location: Belisce Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
Za sada šipku za zgibove, napravio od starih vodovodnih cijevi, te drvene ringove koje zakačim sa gurtnama za cijevi.
A trebo bih jos sipku 50-60 kg utega, klupicu te girju.
|
|
Ne smeta mi sto sanjam na engleskom samo me nerviraju njema?ki titlovi
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |