Pozdrav fitovcima |
Post Reply |
Author | |
Morena_S
Cita FAQ Joined: 07 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Kolovoz 2014 at 12:19 |
Pozdrav svima,
ja sam nova ovdje i wnnabe fit :) Zapravo, došla sam ovdje i podijeliti svoje iskustvo i tražiti savjete i podršku tijekom postizanja rezultata koje sam sebi zacrtala. Imam iskustva već i s mršavljenjem i postizanjem forme, nažalost i sa debljanjem i gubitkom iste forme tijekom različitih perioda u životu. Ali jedno nikad nisam zaboravila, kako je fantastično biti FIT i koliko to zaista određuje kvalitetu života. Tako da eto, vraćam se u fitness rutinu, mada me strah koliko ću biti ustrajna jer mi je to iskreno, najveći problem. Ali kad već nisam u stvarnom životu okružena ljudima koji će me podupirati ili davati korisne savjete barem mogu podršku naći ovdje među svima koji su već u top formi i među onima koji su na putu za tim |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome :)
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno Morena lijepi pozdrav..samo nam piši sve... ne brini se prate te ovdje ljudi i čitaju.. nastavi pisati blogove lijepi pozdrav! :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |