Pozdrav i živjeli |
Post Reply |
Author | |
bilbao
Viden/a u gymu Joined: 14 Ožujak 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Ožujak 2010 at 12:34 |
Pozdrav svima... Dragan se zovem,3š godina,Hercegovina.Vec skoro godinu dana planiram da konacno krenem sa vježbanjem i nikako,posao,strka,žurba...ali gotovo je,danas krecem Vježbajmo zajedno |
|
Svaki mjesec je veljača ako pored sebe imaą pravu mačku
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajde....dobrodošao i živio i ti... ;)
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošao!
Javi da li si danas konacno krenuo i kako je bilo... |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
bilbao
Viden/a u gymu Joined: 14 Ožujak 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala,hvala...krenuo sam i unatoc savjetima,preforsirao sam se.Jutros lagana upala mišica ali idemo dalje
|
|
Svaki mjesec je veljača ako pored sebe imaą pravu mačku
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome
Nemoj se forsirati van svojih trenutnih mogucnosti, to samo koci daljnji napredak. Svakako je pohvalno što si odlucio ubaciti vježbanje u svoj natrpani dnevni raspored,ali kreni polako pa pomalo povecavaj intenzitet treninga. |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja mislin da nije to bilo preforsiranje nego je prvi put poceja vjezbat i zato su tu upale,to je normalno
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |