Pozdrav i od mene! :) |
Post Reply |
Author | |
Babydoll
Cita FAQ Joined: 10 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 49 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Lipanj 2010 at 12:49 |
Pozdrav svima, nadam se da cemo se ugodno družiti!
Malo o meni.. Imam 23 godine, studentica sam i zadnjih par godina sam se dosta zapustila. Dobila sam nekih š0ak kg (što od kontracepcijskih pilula, što od stresa, što od neaktivnog života i sjedenja po cijele dane) i sada sam odlucila da je vrijeme da se toga riješim i vratim na ono što sam bila. Iako je došlo ljeto, to nije razlog zbog kojeg sam sada krenula, vec jednostavno želim promijeniti stil života i ne želim brze dijete, vec kvalitetne rezultate. Bavila sam se odbojkom i plesom dugi niz godina ali vec dugo vremena nisam se bavila nikakvom fizickom aktivnošcu, tako da se može reci da sam pocetnica u vježbanju (tek sam krenula trcati i ici u teretanu) pa cu vas pitati za mnoge savjete kako dobro krenuti i pravilno vježbati. S pravilnom ishranom sam dosta upoznata, iako ne škodi procitati nešto novo, ali najviše me interesira da ucvrstim tijelo, dobijem malo mišicne mase, riješim kriticne ženske zone, poboljšam cirkulaciju i ubrzam metabolizam. Nadam se da cete mi vi u tome pomoci! Drago mi je da sam naišla na ovaj forum. |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!
što studiraš i odakle si? Slobodno pitaj sve što te zanima i ukljuci se u teme. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |