pozdrav ljudi |
Post Reply |
Author | ||
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Lipanj 2010 at 19:56 |
|
Za pocetak da se predstavim ... Zovem se Antonio i zivim u Sibeniku... Imam š7 g... Inace sviram gitaru, imam band , a u posljednje vrijeme me spopala ideja da se dovedem u red... U teretanu idem od 2. mj i jos uvijek se borim sa redovitim odlazenjem na treninge... Imam š82cm i 80kg, a cilj mi je do pocetka slijedece godine doci negdje do 90kg, al naravno 90kg misica ... Dakle vise ciljam na masu, al dakako gadljivo mi je vidjeti bodybuildere koji cijelo svoje vrijeme ulazu u svoj izgled i koji se šopaju svakakvim kemijskim preparatima od cega zapravo nemaju prirodan izled misica, vec kvrgavu nakupinu isprepletenu zilama ... Eto, pozdrav svima!
|
||
mihaa00
Cita FAQ Joined: 26 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
lijepo, lijepo...nadam se da ces uspjet!
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozdrav Antonio!
Kakva je ponuda teretana u šibeniku? Slobodno se ukljuci u sve teme na forumu.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Haj Zoki... Pa imas Orcinus i Vir za koje ja znam i one su vise onako old school (bucice, bench i takve stvari za bodybuilding, bez traka, bicikala, orbitreka), a wellness u koji ja idem je i za croban i ancroban trening dobar i ima velik broj sprava... Iako mnogi koji idu u neku drugu teretanu ce za wellness reci da je fensi i gay i sta ja znam, al meni je super ... Hvala na dobrodoslici . |
||
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobrodosao! uzivaj
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koliko placaš mjesecno? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
All Shall Peris
Post Options
Thanks(0)
|
|
200kn jer sam "upisan" u atletski klub
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobrodošao
|
||
vlaja
Cita FAQ Joined: 27 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma sta je , sta ces ti , ja san velik i jak ko celik :D
|
||
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobrodošao.
Tu smo negdje po godinama, ti si godinu stariji. :D |
||
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |