pozdrav svima koji vole sebe i žele bolje |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||||
spirit
Viden/a u gymu Joined: 22 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
eto sad znam i nešto više- GLADOVANJE,to je to ...HVALA, na dobrom savjetu!
|
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
gladovanje nikako
|
||||
spirit
Viden/a u gymu Joined: 22 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
nisam gladovala,ali sam uložila veliki trud tokom ljeta i u pripremanju hrane koja dnevno nije prešla više od š200 kalorija bila je uglavnom bez ugljikohidrata- i puno puno plivanja i vožnje biciklom- a sada ......utezi i teretana mi nedonose baš nekakve rezultate a ja jednostavno neznam gdje grešim-uglavnom radim sve po 3 serije 20 dizanja (dosta brzo) i po 20-25 kg težina utega ovisno o spravi. za zagrijavanje koristim orbitrek š0 min. što da promijenim da imam rezultate-molim bez savijeta o hrani jer o tome mogu napisati knjigu??!!! tjedno uglavnom pored dvoje dijece budem u teretani 3 puta+4 puta hodnja 5km/h...kako dalje |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Puno aktivnosti, izrazito malo kalorija, uz to si žensko i moraš održavati svoje normalne mjesecne cikluse tako da je to što si radila možda imalo pomaka (mislim kako ne bi, gladovanje) ali to NE VALJA. a
Ne donose rezultate u odnosu na što? što konkretno ocekuješ od teretane, tj. koje rezultate? Znaš li koja je funkcija odlaska u teretanu? Možda je to baš greška koju ne možeš vidjeti. Da pojacaš prehranu, odeš barem 3x u teretanu, radiš kardio tu i tam vec bi vidjela napredak, mislim to su neke osnove i nemam nikakve bojazni da su štetne.
Pretpostavljam da se radi o jako malom intenzitetu. Da pojacaš, vidjela bi razliku. I dakako, da se ostaviš tih sprava za prvu ruku i nauciš koristiti tijelom kroz šipku i bucice.
Prehrana je 70% uspjeha kako kaže ona sveopce poznata floskula, a obicno oni koji napišu knjigu o nekom podrucju trebaju i znati nešto više o tome nego drugi pa me onda cudi kako to da ne možeš sama sebi dati neki savjet o prehrani (koja je dakako najvažniji faktor) kad si toliko samouvjerena da o prehrani možeš knjigu napisati? Nekim stvarima treba pristupiti ozbiljno, ako želimo ozbiljne rezultate. |
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
He he.. Thorn je bome detaljno sve opisao..
|
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
spirit
Post Options
Thanks(0)
|
|||
jasno je i meni da greška negdje postoji samo nisam sigurna gdje-a knjigu o pravilnoj prehrani ako mogu napisati nisam se izjasnila da je i mogu primjeniti-zbog toga sam na pocetku pitala za nekakvo sredstvo kao pomoc u mršavljenju,ali ocito da još niko nije ništa otkrio novo osim manjeg unosa kalorija!ipak hvala na svemu ! posebno davoru baš si mi cool
|
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
He he.. budem ja uskoro napisao post o prehrani pa ces se nacitat |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |