Pozdrav svima koliko vas ima! |
Post Reply |
Author | |
Black lady
Cita FAQ Joined: 05 Ožujak 2017 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Ožujak 2017 at 15:46 |
Pozdrav raja, redovno citam vase komentare i hvala vam na korisnim informacijama, savjetima, motivaciji i pozitivnoj energiji koju nesebicno dijelite sa drugima. Naime, potakli ste me da se pomaknem sa mrtve tacke nakon skoro tri godine stagniranja kada je kilaza u pitanju . Clj mi je skinuti 10 kg do 7.5.2017., smatram to realnim ocekivanjem koje se moze realizovati unutar dva mjeseca. Ovaj forum ce mi sigurna sam biti od velike pomoci, kako u samoj motivaciji tako i u upijanju novih korisnih saznanja, tako da se nadam da vam 7.5.2017. u nedjelju postavljam slike, pa nazovimo je, transformacije.
|
|
CeLe111
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodosla...
10kila u dva mjeseca, nikako nije mali "poduhvat", ali nije nesto sto se ne moze postici. Dobro je da imas zadani cilj, samo ustraj u njemu! |
|
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |