Pozdrav svima |
Post Reply |
Author | |
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Srpanj 2009 at 14:05 |
Dugo posjecujem ovaj site, al tek sam se nedavno registrirala. Ja sam Katarina, 26 godina. Oduvijek sam bila i hiperaktivna, stalno u pokretu, ali sam na faksu sve više vrijeme provodila na stolici. Prije dvi godine sam rekla DOSTA i vratila se svom aktivnom nacinu života. Ovaj site je bio dodatna inspiracija i dobar je saveznik u održavanju takvog životnog stila. Po odgovorima na forumu, vidim da ste svi pravi frendovi i da ste uvijek spremni pomoci dobrim savjetom. Pozdrav svima
|
|
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav Katarina
|
|
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Katarina,
dobrodošla nam! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala decki, baš me razveselile ove lijepe rijeci dobrodošlice.
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošla
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome!
|
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala i tebi Lega.
Veselim se druženju s vama ljudi. |
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
E, Mr. G, sorry nisam se spustila odmah do tvog odgovora. Hvala od srca
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |