Pozdrav svima :) |
Post Reply |
Author | |
Lexy
Viden/a u gymu Joined: 24 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Ožujak 2010 at 14:15 |
Pozdrav :)
Dosla sam s zeljom da poboljsam prehranu, tj naucim se pravilno hraniti i samim time nauciti vise o svemu,poboljsam imunitet, smrsaviti, mozda i dobiti kakvu pomoc od nekog strucnijeg. :) Evo i malo o meni; Zovem se Mia, imam 22 godine, studiram informatiku i bavim se rukometom, aktivno ga treniram zadnjih pola godine, sve skupa 8 god, a prije toga sam pauzirala godinu i pol dana s treninzima zbog faksa. Naravno, u meduvremenu sam se udebljala i totalno poremetila prehranu. Visoka sam š82 cm, tezim 88 kg i htjela bih dovesti to na granice "normale" i poceti zdravo jesti. Imunitet mi je isto oslabio pa sam tako i stalno prehladena il slicno. Sadasnja prehrana mi je katastrofa, jedem jednom dnevno i to menzi, nekad odem do fast fooda, a ako se sjetim pojedem voce ili povrce tokom dana. Help. :) Pooozdrav! :D Edited by Lexy |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |