Pozdrav svima! |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Ingrid-poledance
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 84 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Travanj 2010 at 20:23 |
vec sam neko vrijeme ovdje među fitovcima ali evo tek sad se predstavljam. ja sam Ingrid, licencirana instruktorica plesa i fitness-a na šipci iz Zadra. Osim plesa na šipci, vodim i grupe chair dance-a te jazz dance-a. Vježbam cijeli život i volim to :).
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!
Vidjela sam tvoje slike na blogu i sve što mogu reci je Ja bi jako rado naucila ples na šipci. Ako imaš kakvu preporuku u Zg, samo pucaj! |
|
Ingrid-poledance
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 84 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja idem slijedeci vikend u Zg, imam radionicu u jednom fitness-u :). A što se tice preporuke u Zg ih im više koje rade ples na šipci, u nedjelju cu upoznati još neke i onda cu ti sa sigurnošcu reci moje mišljenje može?
|
|
pep1
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav sugradjanki
|
|
Ingrid-poledance
Post Options
Thanks(0)
|
i ti si iz zadra? drago mi je da nas ima više :) |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav ingrid dobrodosla na forum
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicno! Hvala ti! cak sam i našla privatne instrukcije od simpaticne cure neke... iz Sesveta, ali kad sam zbrojala benzin do tamo 2xtjedno plus satove... 600,700 kn mjesecno je too much. :/ Na velesajmu je također nešto, jednom tjedno po 2h. Grupno, ne individualno. Misliš li da je jako važan rad š na š? |
|
Ingrid-poledance
Post Options
Thanks(0)
|
Kod mene su treninzi dva puta tjedno po š,5 sat i mislimn da je to dobar omjer, ali svatko radi drugacije. što se tice grupa najvažnije ti je znati koliko je šipki u prostoriji i koliko osoba u grupi. Idealno je 2-3 osobe na š šipku (kod mene su 2 na š šipku), sve više od toga je previše. što se tice individualnog rada, ovakav trening treba i mora imati individualan pristup, a to je moguce ako je normalan omjer broja šipki i osoba na treningu tako da uopce nije potrebno (bar ne dok si pocetnik) placati individualne treninge.
Nadam se da sam ti bar malo pomogla, a za instruktorice u Zg ti se javim kad se vratim s radionice |
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
kidam glavu da sam ja tu vec pisala i da sad nema mog posta... nevermind.
pa pozdrav sugrađanke/sugrađani, ima nas izgleda! ingrid rasturaš nakon koliko vremena nestaju modrice po nogama i prestaju se pojavljivati nove? meni je frendica trenirala jedno par mjeseci i sjecam se da su joj noge bile... pa blago receno- u svim bojama spektra |
|
Strong is the new skinny.
|
|
Ingrid-poledance
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Chaxy!
Modrice su uobicajene prvih mjesec dana dok se ne nauci kako pravilno izvoditi okrete i obicno nakon toga nestaju, ali ima osoba kojima modrice vrlo lako nastaju (npr.stezanjem šipke nogama)pa je možda tvoja frendica jedna od njih :). |
|
Anelei
Cita FAQ Joined: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
Weee, dakle još Zd ljudi! Pozdrav ekipa! Super je ovaj ples na šipci, ali nažalost zbog zdravlja se ne bi mogla time baviti... Inace svaka cast, Ingrid, impresivno izgleda...
|
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
Anelei, zar i ti? Pa morat cemo neku kavu nabaciti... ili trening
Ingrid, ja mislim da je ona poprilicno i sklona modricama... u svakom slucaju, same pohvale je imala za S-faktor. Tvoj studio je Studio I ili? |
|
|
|
Ingrid-poledance
Post Options
Thanks(0)
|
[QUOTE=chaxy] Ingrid, ja mislim da je ona poprilicno i sklona modricama... u svakom slucaju, same pohvale je imala za S-faktor. Tvoj studio je Studio I ili?[/QUOTE
Da Studio i u zgradama solidarnosti :). Ali ja ne radim S faktor školu nego baš ples i fitness na šipci (malo sam objasnila te podvrste na blogu) :). Edited by Ingrid-poledance |
|
Ingrid-poledance
Post Options
Thanks(0)
|
Baš mi je drago da nas ima iz Zd, ako želite doci pogledati naš rad u 6. mjesecu imamo show u HNK, svi ste dobrodošli. A možete navratiti i do Studia I :) |
|
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
Bacit cu pogled, a show najavi i tu da te možemo doci gledati. Keep up the good work lady
|
|
|
|
Ingrid-poledance
Post Options
Thanks(0)
|
Navrati slobodno, otvoreno je svako popodne i vecer osim nedjelje. A za show, nema problema najavit cu :) |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |