Pozdrav svima! |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svakako se pridružujem dobrodošlici!!
Dobro nam došla Ingrid Super su fotke, jako zanimljiv sport |
|
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošla
buduci da sam i ja iz Zd, zanima me kako se krecu cijene i kad su termini treninga? Edited by Blia |
|
Ingrid-poledance
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 84 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako nikad nisi trenirala onda se trebaš prijaviti za novu grupu pocetnika koja ce krenuti pocetkom slijedeceg mjeseca. Pošalji mi porukom (tu u inbox) broj mob i ime i nazvat cu te par dana ranije. termini su obicno vecernji ali njih formiram tek kad cujem sve clanove i njihove mogucnosti ovisno o poslu i sl. treninzi su 2 puta tjedno po š,5 sat. prvi trening je ujedno i probni, znaci možeš doci, odraditi taj trening i nastaviti ili ne nastaviti, vec kako ti se bude svidjelo. javi mi se u inbox pa cu te nazvati :) |
|
Blia
Post Options
Thanks(0)
|
pokušavam ti poslati poruku, ali piše da nije pronađen korisnik pa... pokušaj ti poslati meni poruku , napiši mi svoj br pa cu ti poruku poslati, ili mi možeš mail svoj dati.
|
|
Ingrid-poledance
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 84 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo sad sam ti poslala poruku javi jesi li dobila :) |
|
Blia
Post Options
Thanks(0)
|
jesam! poslat cu ti mail sutra, hvala! pozdrav!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ingrid,
možeš i ovdje javno ostaviti svoj email u svojoj temi, pa ce se svi zainteresirani moci javiti jer nema potreba da svima šalješ putem PMa jedno te isti email. To je samo prijedlog. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Ingrid-poledance
Post Options
Thanks(0)
|
dobra ideja ! pa evo mog maila, ako koga još zanima ples i fitness na šipci neka se slobodno javi: [email protected] imate i fun page na facebook-u pod nazivom Studio I - ples i fitness na šipci/pole dance and fitness , i tu ste svi dobrodošli A možete pogledati i na našoj web stranici: www.studio-i.hr Edited by Ingrid-poledance |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Predivno mi izgledaju fotke na fb fan stranici. Totalno se
kuži izvrsna atmosfera i žene su prelijepe! Baš poželiš biti tamo. Svakako javi ako ce biti što u Zagrebu, ja idem š00%! |
|
Ingrid-poledance
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti! Nadam se da ce biti, radim na tome, svakako ti se javim :) |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |