pozdrav svima |
Post Reply |
Author | |
renren
Cita FAQ Joined: 06 Veljaca 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Veljaca 2011 at 13:04 |
Vec neko vrijeme išcitavam forum koji sam sasvim slucajno skužila, a sad sam se odlucila i predstaviti buduci ozbiljno razmišljam o pridruživanju ekipi u dijelu transformacije, samo da se riješim fobije javne objave fotki
Renata, 34 godine, nikada se nisam aktivno bavila sportom, dapace, oduvijek bila jedna od onih koji nisu presretni fizickim naporima ikakvog oblika. Moj maksimum je bio suvremeni ples kojim sam se bavila š0ak godina. Oduvijek sam bila sklona sakupljanju kila, loši temelji, recimo to tako. Na faksu sam igrom slucaja i potpuno neplanirano istopila cijelu silu kila i tada se suocila sa cinjenicom da i ja mogu biti komad Održavala sam se u tom stanju jedno dulje vrijeme, do unazad nekoliko godina kada sam zapala u neko cudno depresivno stanje i zanemarila sebe u potpunosti. Ali je napokon došlo iz dupeta u glavu da to više dalje ne ide . Em sam natukla maaaaaasu kila, psiha je isto zbog toga pocela patiti, a javili su se i pokoji fizicki problemi (trpi kralježnica, sjedim 8 sati na poslu, noge su postale teške, loša cirkulacija, zadržavan tekucinu ko luda...). Prije nešto više od pola godine sam se napokon uhvatila u koštac sa problemom, odradila 2 mjeseca bootcampa i doživjela prosvjetljenje. Posljedice, prvi puta u životu guštanje u fizickoj aktivnosti i lagano mijenjanje prehrambenih navika. Nakon toga je usljedila manja pauza zbog zdravstvenih problema, ali sam se vratila na isti put pocetkom prosinca. Krenula u teretanu, a unazad 2 tjedna se prebacila na malo individualniji pristup vježbanju jer mi je klasicna teretana nedovoljno dinamicna (moj najveci problem, nedovoljna samomotiviranost). Trenutno stanje stvari, 4x tjedno trening u teretani uz povremeni cardio koji bi trebalo intenzivirati. U posljednje vrijeme se igram sa ketom, za sada guram |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodosla........ kakv je to malo individualniji pristup vjezbanja? malo me zbunjuje to kaj velis da ti je teretana nedovoljno dinamicna, a dole si napisla 4x tjedno teretana |
|
renren
Cita FAQ Joined: 06 Veljaca 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imaš pravo, sad kad citam ne zvuci baš smisleno
Do sada sam u teretani radila kružni trening na "klasicnim" spravama, a odnedavno sam se prebacila u teretanu gdje treninge radim uz trenericu i za koje ne koristim ništa od "klasicnih" sprava. Program je također koncipiran kao kružni trening, a za njegovo izvođenje koristim primjerice girje, bucice, medicinke, pilates loptu... Složila mi je nekoliko kružnih treninga pa lako kombiniram, dok mi je do sada kružni trening uvijek bio isti. |
|
dario051
Cita FAQ Joined: 18 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla!
|
|
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome!
|
|
hm
|
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hello, hello
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |